zuzu_59 bseray yanlış anlamazsanız boy ve kilonuzla göre hangi beden aldınız ve kilo aldıkça sizi rahatsız etti mi
muhendistenfikirler first_time_mom OYSHO’nun pantolonlarına bakabilirsin Mango’da da hamile kıyafetleri oluyor güzel
muhendistenfikirler first_time_mom Üzerine biraz uzun bir şey giyerseniz bence sorun olmaz. Ben de kurumsal bir şirkette çalışıyorum hamile kişiler rahatlık açısından OYSHO tarz hamile pantolonlar giyiyor . Normalde tayt yasak ama hamileler açısından o pantolonlara karışılmıyor
meryys first_time_mom Ben artış diye bir markadan hamile pantolonu aldim üzerime yapıştı 😅 onun üstüne de gömlek giydim hep ise giderken ama son zaman 2 tshirt aldim düzgün onu giydim birde elbise giydim. Soğuyunca gömlek + siyah hamile pantolonu en güzeli
first_time_mom meryys meryys ya bende aldım aynı markadan askında kumaşı da iyidi iç çamaşırı çizgisi de belli olmuyor ondan memnunum sadece uzun geldi terziye götürmeye üşendim 😂😂 yarın vereceğim ama💪💪😜
pofidikanne first_time_mom e bebekten hamile pantolonu aldım biraz terzi işi gerektiriyor hâlâ yapamadım ve karnım çok çıkmamış ama giydiklerim artık dar geliyor bana 🙄
first_time_mom pofidikanne yani ben 22. Haftamdayım özellikle iki üç haftadır birden çıktı göbek Bir de sabah farklı boyutta akşam farklı boyutta göbeğim bu yüzden esneklik kumaşta çok önemli bence