Bu sene hiç memnun kalmadım yani bu gebeliğimde ne sorduysam doğru düzgün cevap alamadım cinsiyeti öğrenemedim ultrason resmi paylaştım eskiden de birçok insanın paylaştığı gibi tahmin fikir alayım arkadaşlar dedim hani sohbet muhabbet ya amaç herkes çok bilmiş bilmiş doktorun bilmediğini biz nereden bilelim yok şunu biz nereden yapalım yok bunu nereden yapalım çok bilmişlerle dolup kaynamış ondan sonrasında hepim onunla ilgili bu sene çok böyle aşırı derecede bir reklam olayı var ya diyorum ki işte hani benim gibi illaki sorun yaşayan vardır hepim ama diyorum giriyorum forma giremiyorum kapatıp açıp uygulamayı ikinci kez açtığımda giriş yapabiliyorum telefonumla alakalı da bir sıkıntı yok ona da baktım hemen öyle bir sorun vardır diye yazıyorlar altına ama öyle bir sorun yok 3 tane reklam yani bir yazı paylaşacağım 3 tane reklam nedir kardeşim ya YouTube’da film izliyoruz sanki başka bir soru soruyorsun diyorum paylaşılmadı mı acaba hiç cevap yok yani hiç yok bu sene hiç memnun kalmadı mmmm