miraydan harika3838 hahaha kız yine almışsın iki parça 😀 valla bişeye başlayınca gerisi geliyor internetten bak istersen listeler halinde genelde çok var baya da yardımcı oluyor liste yaparsın ona göre her aldığını işaretle kolaylık olur gerekli gördüğün şeyleri al yenidoğan zaten çok az giyiliyor 3 6 ay 6 9 ay alırsın daha çok
miraydan seda020 yaa maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️ ilkinin cinsiyeti ne araları ne kadar
miraydan happyhappy___ cümlemizden canım ❤️ benim de dakika itibariyle 20 + 2 olduk bakalım geri kalan zaman nasıl geçecek
happyhappy___ miraydan su gibi geçsin seninde bütün hamişlerinde .ve su gibi doğuralım inşallah hepimiz🥹ay içim çok doluuu :)))
miraydan happyhappy___ aaay amin amin amin ❤️ hamişin hamişe ettiği dua kabul olurmuş 😀 kız yolda göbüşlü birini bile gördüğümde diyorum bacım Allah kurtarsın diye farklı bişey yaa gerçekten 😟
miraydan merve237 maşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ nasıl geçti hamilelik ilk üç ay falan
merve237 miraydan çok teşekkür ederim 🤗 ilk üç ay hiç bir belirtim olmadı , şimdide öyle çok rahat ilerliyoruz, son üç aydan korkuyorum daha çok , sizin nasıl geçti insallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız
miraydan merve237 amin canım çok sağol 🙏 Aay ne güzel valla böyle rahat geçmesi herkese nasip olmuyor maşallah diyim 😀 benim berbattııı kabustu 😀😀
Melooom0203 miraydan 21+1olduk an itibariyle 🥰💕 kız bekliyoruz bakalım hayırlısıyla alırız kucagımıza inşallah