miraydan Haftada olan hamişler nasılsınız napıyorsunuz yolu yarıladık bir bu kadar daha yolumuz var Allah yardımcımız olsun 😀 Nasıl geçiyor günler cinsiyetleri öğrendi mi herkes kaçıncı çocuk geliyor bakalım 🤔
breeze92 miraydan 19+4üz bizde 😊 kızım 4 yaşında. Bu kez oğlum oluyor😊 bulantılarla,bel ağrısıyla başım belada. Çok zor geçiyor bu hamileliğim. İlkiyle alakası yok🙈
gece_yolcusu miraydan 23 haftalık ben varım oğlum olacak nasipse :) ama sezaryen olacağım için yarıyı çoktan geçtim. 3. Evladım
miraydan gece_yolcusu yaa maşallah Allah bağışlasın inşallah 🙏 sağlıkla kucağına almak nasip olsun ❤️ diğerleri kaç yaşında
miraydan Sonay2014 aaay maşallah benim de kız geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️ ilk çocuk mu
miraydan happyhappy___ aaay daha bi bu kadar var kız az daha beklicen 😀 kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah 🙏 ilk çocuk mu
arya2121 happyhappy___ happyhappy___ sağlıkla gelsin bebisiniz bende 22+4 cinsiyeti ne zmn öğrendiniz
miraydan Slmglyrz aaay amin canım inşallah❤️ yarısı kadar daha yol gidicez zaman sanki bundan sonra duruyor . İlk çocuğun cinsiyeti ne araları ne kadar
miraydan aysea1 yaa aramızda iki gün oluyor o zaman benim de ikinci kızım sağlıkla gelsinler ❤️ ilaç falan kullanmıyor musun
dilekmas 22+5 kızım geliyor bir tane de 17 aylık oğluşum var bugün kontrolüm vardı hep saklandı hanımefendi ☺️💕
miraydan dilekmas yaa maşallah ne güzel Allah her ikisini de nasip etmiş sağlıkla gelsin minnoş ❤️ bizde 20 haftalığız ama hala ultrasonda cinsiyet görünmedi fetal ile öğrendik hanımefendiler böyle oluyor galiba 😀
miraydan happyhappy___ maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah çok kolay bir doğum diliyorum ❤️