caaaanaaann Çocuklarım için aldım ama hamileler de bebek kilo alsin diye alıyormuş dediler gerçekten böyle bir şey varmı bide tahinle karıştırıp yenilebilir mi
pofidikanne caaaanaaann onu bilmiyorum ama bende hamileliğimde tüketiyorum arada bana doktor üzüm pekmezi ye bebek için ama ben onu yiyemiyorum şekeri fazla dişlerimi ağrıtıyor yerine keçi boynuzu pekmezi tüketiyorum
melismersin caaaanaaann ben tahin diye biliyorum ama. Pekmez ve balı şeker durumundan çok önermiyorlar siye biliyorum. Ben öyle araştırmıştım
caaaanaaann pofidikanne üzüm pekmezinide tüketiyoruz faydaları baya var ama keçi boynuzu pekmezi hakkında pek bilgim yok bence ikiside faydalidir 🥰
caaaanaaann ecemk94 nasıl yani uzmanlar bas bas bağırıyor pekmez tüketin diye ki ben çocuklarıma veriyorum kan tahlilleri çok şükür güzel çıkıyor bilemedim sizin bakış açıniz tabi
ecemk94 caaaanaaann her doktorun düşüncesi araştırmasıda farklı tabiki. Hangi doktora sorduysam tüketilir ama besin değeri yok cevabı alıyorum. Kendi araştırmalarım sonucunda da aynı sonuca vardım. He sevmem zaten orası ayrı bi konu 😅
rumeysa_5567 ben pekmezin çok faydası olduğunu düşünüyorum kan değerlerine de iyi geliyor bunu hastanede yatıp kan düşüklüğüm vardı denedim ha herkesin vücudu ayrıdır.