meleginannesi2 uzuncab rota ve menenjit yaptırmayı düşünüyorum da rsv bana çok pahalı geldi 23 bin liraymış onu yaptıramam
__cansu_ uzuncab ben rotayı yaptırmıstım sonra menenjıt 2 doz yaptırdım çokta pahalı sonra doktor yaptırıyorsan hepsini yaptırmalısın 3 er doz işte hangi türünü kapacagını bilemeyız demişti o an çok pahalı gelmişti yaptırmadım kaldı
sum_doa uzuncab ilk kızıma hepsini yaptırdım ikinci kızıma da yaptıracağım doktor o dönem nimerix yapmıştı diğeri 2 doz demişti 3 doz yaptırdık
mminikkurabiye Haklısınız o dönem masraflı olduğunu hatırlıyorum sürekli zam geliyordu Bazı eczacılar önden sipariş alıyordu hatta zamdan etkilenmemek adına Bizi de zorladı ama insan yaptırmayınca da içi rahat etmiyor
ozturkkpnar uzuncab 3 yıl önce hepsini yaptırmıştım nasip olursa yine hepsini yaptırmayı düşünüyorum. Hepsi çok önemli aşılar
kincikupelikiz uzuncab rota aşısını yaptırdık menenjit 1 doz oldu sonra takvim şaştı tekrar hocaya soramadım falan derken kaldı bakalım
papatyaseverrrrr uzuncab 4 sene önce 8 dozun tamamını oğlum için yaptırdık şimdi de 29 haftalık hamileyim bu oğlumda da nasipse hepsini yaptırmayı düşünüyoruz