rumeysakulg Kızlar neredeyse 10 dk da bir kasılma oluyor çok şiddetli değil adet ağrısı gibi ağrı oluyor bu gerçek mi yalancı mı acaba 1 saatte 6 7 kasılma oldu Şehir hastanesine gitsem bi durum olduğunda imza atıp çıkarırlar mı Kendi hastaneme gitmek için
rumeysakulg Kendi hastanem özel eşimde para gidecek diye devlete gidelim diyor Normalde Salı randevum var haftaya 🙁😌
Sedanur25_ rumeysakulg nts bağlı cnm açıklığa bakmazlar pek 1cm de 2cm de bırakırlar nts de sancı çıkaraa serum veriler gelmesin die uğraşırlar yani korkma
Sedanur25_ rumeysakulg 1 2 saniyeli birşey aman aman acısı yok ilaki bir rahatsız oluyorsun tabiki çekinme korku oluyor içinde kendini kasma acımaz
Caglacagri 10 dk araliklarla duzenli gelen sanci onemli olabilir. Saat tutun eger 10 dk da bir geliyor ve 1-2 dk suruyorsa vakit kaybetmeyin acile gitmek icin.
rumeysakulg Sedanur25_ tek korkum şuan bu giderken çok geriliyorum 1 kere bakılmıştı 20. Haftada acımamıştı ama psikolojik olarak geriliyorum çok
Sedanur25_ rumeysakulg dediğim gibi cnm illaki korku oluyor ama kendi kasma 1 2 saniyelik birşey kontorl amaçalı sen git
derya_1010 rumeysakulg dinlenince geçiyorsa yalancı oluyo canım ama dinlensende geçmezse giderek artarsa o zmaan gerçektir erkenden gidip sana suni sancı falan işkence hep bebek hareketin falan var mı kanama falanda yoksa sıkıntı yok azcık kalmış geliyor gelmekte olan 😄 ben böyle biliyorum hani senin içine sinmezse gidip bi baktır tabi
rumeysakulg derya_1010 ama daha 34 haftalığım erken değil mi bunlar için🥲😢 bugün peçeteye sildiğinde hafif pembe leke gördüm ama çok çok az
derya_1010 rumeysakulg erken doğum olabilir de nişan diye biliyorum onuda sen git acile yinede baksınlar bi canım ama korkma hiç
zelis_6034 rumeysakulg lekede görmüşsunz sancilarnz az hissediyo olabilirsnz bu haftalarda normal yalanci sanci ama leke geldiyse beklemeyn bence gidip bir muayne olun
arwen12345 rumeysakulg o da muhtemelen nişandır 🥹 ama progestan ile ertelenebiliyor inş daha ertelenir 34te erken çünkü