zefa12 Dr gittim 13 haftalığım böyle sohbet ediyorduk bi an böyle bi durgunlaştı baktı etti falan kalp atışı dinlemedi bende söylemeui unuttum o kadar da kendime kızdım çıkınca bi sorun olsa bana söylerdi dimi
busbus222_ zefa12 için rahat olsun canım bende o kadar gittiğimde bir sorun varsa söylüyor yani kesinlikle öyle göndermez zaten
zefa12 yenidenanne18 yok canım ama biliyorum çok fazla kalp atışı dinletmiyor ultrasonla da çok bakmıyor
sfkynk kalp atışı sesli dinlemek zararlı olduğu için dinletmez sürekli ama ilk kontrol kalp atışıdır ekranda yansıma olarak görür , aksi bir durumda tabiki söyler malesef başıma gelmişti
yenidenanne18 zefa12 normaldir canim o zaman korkma bazı doktorlar ultrasona fazla odaklanıyor benimki de öyle bi baktı ki geçen hafta korktum😅 dedim hocam noldu bi problem mi var yok yok bakıyorum iyice dedi😅 kalp atışı benimki de dinletmiyor
zuzu_59 zefa12 Ben de bugün kalp atışının dinlemek istedim ama doktor sürekli yapmanın zararı olabilir çünkü ısı veriyoruz gibi bir şey dedi. Bebek hareket ediyorsa zaten kalp atışı dinlenmiyormuş, sadece atış var mı diye ekrana bakıyorlarmış. Ben de bugün öğrendim