1melekannesi3858 user99 resim atmasını biliyormusun ay eğer öyleyse benim ki iyi ya ama gerçi haftan büyük benimki 32 belki senin haftamda benim de o kadar kalcak
1melekannesi3858 user99 peki sizin suyunux nie azalmış sızma vs varmı test yaptırdım mi bana doktor test yaptır dedi
user99 1melekannesi3858 yok hiç bi su akıntısı falan doktora da sorduğumda normal bu haftalarda dedi günde 2 litre su iç yeter dedi
1melekannesi3858 user99 nasıl normalmiş ya ne alaka böyle bı saçmalık mi var sebebi vardır bunun illaki bana sızma olabilir dedi bende hissetmiyorum ama bence ondandır dedi doktor
user99 1melekannesi3858 3 farklı doktora göründüm doktorun dediklerini yansıtıyorum burda 3 günde bir kontrole gidiyorum sırf gerişim geriliği var diye erken alacaklar su ileri derecede az olmadığı içim sorun olmayacağını söylediler
1melekannesi3858 user99 ozmn tek ceptir bacım ileri derecede şuan seninki netten Araştırabilirsin asla niyetim moralini bozmak değil hepimiz sağlıkla kucagimixa alalım ama 45 mm su baya riskli seviyeyede bizim haftalarda
user99 1melekannesi3858 ben işte orasını bilmiyorum tek mi çift mi devlet hastanesine gittiğim için duyduklarımı ve bana yansıttıkları kadarını aktarıyorum 😂
1melekannesi3858 user99 artık önemli değil bence senin suyun 37 ye kadar yeter ozmn benimkide yeter inslalah ya