feyzaaltunakyuz Merhaba Zeynep Kamil de hangi doktora randevu aliyorsunuz memnun kaldığınız isimler nelerdir gebe izlem de yardımcı olun lütfen 🥲
fikretbaciniz feyzaaltunakyuz benim doğumuma Dilara tuğcu BOYRAZ girdi çok güleryüzlü bir bayandı öneririm
feyzaaltunakyuz fikretbaciniz 1 aydır randevu düşüremiyorum gebe izlem de kendisi yok bulamiyorum ona randevu o yüzden başka doktor arayışındayım 🥲
eminecol fikretbaciniz ben de doğumumu zeynep kamilde yapacağım normal mi doğurdun sezeryan mı nasıl ilgililer mi acaba ya da tek odada mı kaldın kaç kişi vardı son olarak oda süslemesine müsade ediyorlar mı
fikretbaciniz feyzaaltunakyuz baktım da şuan ssvd bölümüne geçiş yapmış takip edin büyük ihtimalle bidahaki hafta normal pole dönecek Ahmet diye bir doktor varmış ondan çok memnun olan var
feyzaaltunakyuz fikretbaciniz ahmet özkul galiba olmadı biraz daha bekleyip randevu bulamazsam bu hocaya alırım
fikretbaciniz eminecol sezeryan oldum odamda bi kadın vardı sabahına gitti 4 gün odada tek kaldım hemşireler doktorlar çok iyiydi bazı odalarda süsleme yapılmıştı yani izin veriyorlar
bsraM2 Kesinlikle tavsiye Ahmet Özkul benim takipli doktorum aşırı derecede iyi güler yüzlü hoş bı doktor tavsiyesi ederim canım doktorum 🥰