momsibel seval210 hiç leke gelecek gibi bir hali yok ya o yüzden sorguluyorum. Pecetede kan görmeyi bekleyeceğimi hiç düşünmezdim 🤦🏻♀️
momsibel ggebelog evet bende aynı sen gibi düşünüyorum doktorum da progesteronum 58 geldiği için dış gebelik olamaz dedi 2 defa sordum ama gelmeyince insan kuruyor. İlaç bıraktıktan sonra 7 en fazla 10 gün içinde gelir diyor yapay zeka
ggebelog seval210 ayni yerde verdim kimyasal olduğunu kabullendim ama böyle 5 günde pek fark olmayınca dış gebelik ihtimali var mıdır onu bilemedim
ggebelog momsibel doktor bana da progeston verdi ama benim değerim düşmeye başlayınca bıraktım onu iki kere kullanmış oldum sadece şimdi normal kanama olmasını bekliyorum inşallah biran önce geçiririz geçip gider canim
momsibel seval210 bu benim ilk düşük olmuş olacak inşallah sonda olur. 6 kere ne kadar zordur ya hiç çocuğunuz var mı neden tekrar kayıp oluyor acaba
nefisecetin ggebelog kimyasalı gebelik bile saymadı bazı doktorlar her kadın yaşayabilirmiş sadece kan vermedikleri için farkına varmazmış
ggebelog nefisecetin bende bı kaç yerde öyle okudum ama bu benim anlamayacagim birşeyden çıktı çamur gibi sürekli gelen eski kan var daha önce hiç başıma gelmedi böyle birşey
momsibel nefisecetin bende ağrı fazla yok şuan bakalım 2 güne başlamasını umuyorum. Boş gebelikten sonra arkasına kimyasal oldu acaba sonraki sağlıklı olur mu onu da düşünüyorum
susu1234 Benimde böyle oldu 2 kere, ikisinde de dış gebelik dedi. Ultrasonda da bişe görmemişti. Sadece kanamam çok uzun sürdü, 1-2 ay öyle düştü. Burda kimyasal geçirdim diyenler kanamanız ne kadar sürmüştü ??
ggebelog susu1234 dış gebelik kendiliğinden mi düştü canım benimde dış gebelik olabilir mi diye sordum doktor değerin çok düşük dış gebelik için yüksek değerlere gelmesi gerekirdi dedi
nefisecetin momsibel benim de öncesi kalp durması oldu düşük genetik test verdim sonuç bekliyorum inşallah sonrası sağlıklı olur 🙏
seval210 momsibel evet şu an bir kızım var genetiğime baktılar hiçbir sorun çıkmadı ama benim vücudum bebeği kabul etmiyor yabancı cisim olarak atıyor kamplaşma %95 oranında var hamile kalma öğrenince direk kanlandırıcı iğne ve şu böbrek nakil olanları kullandığı ilaclarini kullanıyorum ki bebek vücuduma alışsın iğne de düşük yapmamam için yani ben kerem bir çocuk doğurana kadar oluyoruz
seval210 momsibel kan pıhtılaşma var bir de vücudun bebeği kabul etmiyor o yüzden planlı gebelik geçirmem lazım haberim olmadan hamile kaldığımda hep düşük oluyor kızımın iki yaşına girdi bir tane daha doğurmayı düşünüyorum ama o ilaçlar görünce aklıma yapmaktan vazgeçiyorum ama kızım da tek kalsın istemiyorum çıkmaz dayım bildiğim kadın doğuma gideceğim hasta olunca bir problem görmezse yapacağım
momsibel nefisecetin inşallah test sonuçların temiz çıkar sadece tesadüftür sağlıksız embriyolar 🙏🏻 bunu bu durumda ki herkes için diliyorum. Rabbim çektirmesin hiç kimseye. Çok zor bir imtihan bu.
nefisecetin momsibel amin canım evet gerçekten zor imtihan Allah tekrarını yaşatmasın hiç birimize inşallah 🙏🏼🫂
susu1234 ggebelog ikisinede dış gebelik dedi. Betam en fazla 110 lara çıkmıştı. Ama çok uzun sürdü yavaş yavaş çıktı ve uzun süre olarda kaldı. İğne önerdiler kabul etmedim. 1-2 ay yoğun kanama ve ağrılarla kendi kendine düştü. Özellikle ilkinde çok sol kasık ağrısı çektim.