Ahsenveannesi mervmm ödem oluyor malesef birde mutlaka lan değerlerinize bakın kansızlıkta oluyor. Ve sıvı kaybında oluyor
yudum_54 mervmm çok normal canım burun tıkanıklığı oluyor o haftalarda uzun bir sürede devam eder nabızında öyle olması normal benimde öyleydi vücut şuan fazladan kan ürettiği için kalbin ekstra fazla çalışıyor korkma
blnmyld mervmm bende o haftalarda çok burun tıkanıklığı çektim valla sürekli burnumu boşaltmaktan başka bişey gelmiyodu elimden ağzım açık uyuyordum 🥹
delalinannesi mervmm burun tıkanıklığı için doktorum okyanus suyu kullan demişti kuzum eczanelerden veya internetten alabilirsin 🌸
mervmm İlk gebeliğim açıkçası korkuyorum herhangi bir sıkıntı çıkacak diye doktorumu aradığımda normal böyle durumlar dedi ama bilemiyorum Sıcak su buharina durdum biraz iyi geldi gibi
Ahsenveannesi Ahsenveannesi serum suyu damlatabilirsiniz günde 3-4 kez. Onun dışında malesef bildiğim kadarıyla bir çözümü yok
yudum_54 mervmm hepsi normal ben ilk zamanlar kilo kaybettim sadece tuzlu krakerle besleniyordum ilk 3 ay malesef bu şekilde geçiyor
yudum_54 mervmm valla ben hiç bişe kullanmadım çift yastıkla yattım başım biraz dik olsun diye o şekilde idare ettim
mervmm Nabzımın yüksek olması triod ilacı ile demir ilacını aynı anda kullanmam mis bu gün den sonra aynı anda almamı deyil de aralarında en az 4 saat olmasını söylediler