minikfasulyeo Haftaniz ilerledikçe sizde de oluyor mu Böyle hiç spor yapmazsınız sonra ilk yaptığınız gün hamlarsınız ya öyle bir ağrı tam Sanki etim çekiliyor gibi ayaklarıma kadar vuruyor Su içmeye ayağa kalkmaya bile hal kalmıyor gibi ağrı hissi
indica minikfasulyeo bende öyleyim acaba doğum habercisi mi diyorum bel kalça ağrısı arada bacaklara vuruyor
tortillam_ minikfasulyeo 28-30haftalardan beri öyleyim. Hamsın dedi doktorum ama bu nasıl hamlık. 35+1 im bacak içlerim sanki çekiliyor sızlıyor. Heleki uzun yürüyüşten geleyim yada iki büklüm oturmaktan. Bugün 2 saat dışardaydım 30 dk anca oturdum. He yerim sızlıyor. Kasıkda bile ara ara değişik bir ağrı var.
zulemaa minikfasulyeo ben evde durdukça daha fena olduğumu fark ettim ikinci sezaryenimi olacağım ama elimden geldiğince kendimi zorlamadan dişarı çıkıyorum vakit geçiriyorum uzanınca daha berbat hissediyorum kalkmak bile bir dert oluyor 36+1
minikfasulyeo indica sancı olursa öyle olur ama bu okuduğum kadarıyla oluyormuş genelde bebek büyüdükçe magnezyum ilacı kullandım bende
tortillam_ minikfasulyeo Amin canım benim. Hafta ilerledikçe ağrılarda artıyor ama ben ilk gebelikte yaşamamıştım