kilicoz Kızlar selam ilk doğumum normal di şimdi bebeğim 33 haftalık 2600 grm şeker vs hiç bi sorunum yok 2 hatfa da önden gidiyor bebeğim bnm sorum bu haftalarda makar olup dönen bekleri olan anneler oldu mu v dönemesi için bir şey yaptın mı ?
blnmyld kilicoz 36 haftaya kadar dönmesi bekleniyor dönmesi için siz maalesef bişey yapamazsınız bebek nasıl gelmek isterse o karar veriyor 🥹
nazende17 kilicoz benimki de aynı dönmedi kendim bir şey yapmıyorum dönmesi için. İlk doğumum olacak🥲 hayırlısı böyleymiş diyorum dönmezse de. 34+2 yim
kilicoz blnmyld teşekkürler ederim dr m da bi sonraki kontrol için 36 çağırdı o zmn net karaz verebiliriz dedi bakalım hayırlısı
ebrrruuu Benimde 32 de makat gelişti şuan 37. haftamdayım hâlâ makat geliş maalesef 😞 sezaryen için gün aldık. Hiç bir hareket pozisyonu değiştirmede etkili değil dedi doktorum bebek dönerse kendiliğinden döner demişti
kilicoz ebrrruuu sağ sağlim sağlıkla gelsin inş 🙏🏻suyu falan da iyi yeri iyi neden dönmezler acaba çok eskilerde sezeryan yokken nasıl riskler almış bu kadınlar gerçekten inanılır gibi değil
kilicoz ebrrruuu kaçıncı hafta için sezeryan günü aldınız bnm ki biraz önden gittiği için dönmesse 38 . Hafta başında yaparız dedi drm
nur_say kilicoz benim ilk bebeğinde 29 . Haftadan itibaren makattı ve asla dönmedi 39.haftada sezeryan olmuştum. Ama sezeryan giderken bebeği dönen bile duydum. 40 41. Haftada