delalinannesi vanilyalibuse evet babasi delal istiyor ben de çok severim bekarken de böyle konuşmuştuk, bir de ilk isim düşünüyorum ben Ayyüce Delal 💅💅 babamızın haberi yok ama daha hahahahah
delalinannesi vanilyalibuse hadi güzel haberler alalım inşallah öpüyorum seni arkadaşım sağlıcakla kalınnn 💅🌸💅💫
vanilyalibuse delalinannesi hahahahahah ayy çoookkk tatlı çok güzel bir isim maşaallahh 🥰💞🙏🏻 hadi bakalımm inşaallahh her şey gönlünce olur güzelim benimm 🎀🫂🌸
vanilyalibuse delalinannesi Zeynep olacak bizim de inşaallah 🥰🥹💖 eşim hep ileride kızım olursa adı Zeynep olsun dermiş, ben de küçükken adımın Zeynep olmasını isterdim çok güzel denk geldi 🥹💞
delalinannesi vanilyalibuse oyyy çok güzel bir isim babasının süsü demekti sanırım değil mi 🥹 Elif, Zeynep.. bu iki ismi çok seviyorum ama ailelerimizde o kadar var ki mecburen farklı koymak durumunda kalıyorum bir tane olsa neyse birkaç tane var hep 🥲
vanilyalibuse delalinannesi evet evett anlamı o kadar şeker ki 🥰 babasına aşık bir kız olacak gibş geliyor 💕 evet çok yaygın isimler doğru 🥹
vanilyalibuse delalinannesi amiinn inşaallah tümm bebeklerimiz inşaallahh 🥹🙏🏻💞 enerjin aşırı iyi geldii 🐣🤍 iyi ki varsıın 🦋
delalinannesi vanilyalibuse oyyy canimmm sen de iyi ki varsin arada bir konusalim hep iyi olalimmm 🌸❤️🌸 daha kim bilir ne mutlu günler gecircez burdaa 😍🌸🥹❤️😍
vanilyalibuse delalinannesi eveett mutlaka konuşalımm 🫂🌸💖🥰 ayyy dimiii 🥹🙏🏻🎀💗 inşaallah kuzummm, kocamannn öpüyorum, takibe alıyorum hemenn 🫀
delalinannesi vanilyalibuse ben de aliyorum canimmmmm kocaman öptüm seni dikkat edin kendinize sen ve bebişko 🌸❤️💫
vanilyalibuse delalinannesi ben de kocamaannn öpüyorumm senş ve bebişiniii, siz de dikkat edin kendinizee güzel anneee 💞🫂🥹💖🌸