Berivanilky Merhabalar, açlık kan şekerim 105, geriye dönük 3 aylık sekerim 5,4 Bu değerlere yakın olup beslenme ilçe dengelemiş olan var mı? İnsülin mi kullanmalıyım illa?
alinaaden Berivanilky benimde böyleydi insülnn kullanmadım çok dikkat ettim küçücük bitter çikolata yedim çok zordu günler geçmicek gibiydi camım sürekli bisiler yemek istiyordu istedikçe salatalık yedim su içtim hafta da iki gün cips veya tatlı yedim 2 buçuk aylık olduk şimdiii
yagmur31 Berivanilky İşk gebeliğimde şeker çıkmıştı normal doğum yapmıştım oğlum sağlıklı şimdi 5.5 yaşında 2 .ye hamileyim yine şeker çıktı şuan 15 haftalığız iki gebeliğimde de erkenden öğrenip erken önlem aldım sağlıklı beslenmeyle hiçbir sorun olmaz hamileliklerimde kilo bile almadım . Bu arada inisülin kullanıyorm işk hamileliğimde de kullanmıştım. Korkma 🙂🙏🏽
sdemirhan Şeker takibinde öncelikle diyet öneriliyor. Şeker yüklemesinden sonra Benimde açlık-tokluk şeker ölçümlerim yüksek çıkıyordu gebelik diyeti başlandı. Umarım insilün başlanmaz diyetle dikkat edince değerler düzenleniyor. Umarım sizin içinde her şey çok güzel olur 🙏🏼👩🍼