zey55 omg00 hayırlısı olsun inşallah doktorum sağlıklı hiçbir bebek düşmez yok olmaz demişti sağlıksız bebeklerde böyle durumlar yaşanıyormuş
zey55 omg00 stres yapmayın en büyük etken kesinlikle stres ben stresim yüzünden doktor doktor gezdim 3 sene sonra aşılama ile bebek sahib oldum
omg00 zey55 benimde pkos ve troid sorunum var. Yumurta büyütme hapıyla ve kan sulandırıcı kullanıp 3. Ayda hamile kalmıştım ama boş olabilir dediler. Yinede mutluyum en azından hamile kaldım demekki kalabiliyorum
bebekisteme Ya ben devlete gitmiştim altı haftalık da bir şey gözüküyor ama bebek mi bilmiyorum olmayadabilir falan demişti korkmuştum yedinci haftada özele gittim öyle duydum bence özele bir gidin
omg00 bebekisteme normalde özele gidiyorum üniversite hastanesine yolum düşünce bi muayene olayım dedim doktor kese boş dedi. haftaya da özele gidecem artık haftaya netleşir
Fundakarakaya omg00 aynı şeyleri söylüyorlar canım ama bende inanmıyorum olduğunu boş gibi geliyor bana bugün 8+4 oldu 😞
omg00 Fundakarakaya insan bazen hissediyor. Umarım yanlış hissediyoruzdur da bebeğimiz oluşur. Allah bizim için en iyisini nasip etsin 🌸
soen Fundakarakaya benim tanıdığım 9. Haftada kalp atışı almışlar bir kaç doktora gitmeden karar vermeyin kesinlikle
Fundakarakaya omg00 amin canım inşallah haftaya gidicem 9 hafta 4 günlük olucak o zaman kesin bişe der artık hakkımızda hayırlısı olsun seninki kaç haftalıktı
gorenler Kanamanız olmuyor mu lekelenme falan. Benim sağlıksız olduğunda vücut kendisi sinyaller veriyordu. Progestan kullanınca belirtiler duruyor ama.
omg00 gorenler 5 haftalıkken kahverengi leke oldu 3 4 gün sonra doktor progesteron verdi leke durdu. Şimdi kesenin içinin boş olduğunu duyunca bıraktım ilacı gidiyorsa kendisi gitsin diye 😕
gorenler omg00 ben de aynen öyle yapmıştım. Kendim düşürdüm, bir kere 11 haftalıktı kalbi durmuştu. 3 kere de 6 haftalık düşürdüm. Kürtajsız ilaçsız düşürmeyi tercih etmiştim.