haziran15 Bana öyle diyorlardı benim de akşamları kusmam oluyordu genellikle akşam kusmaları erkeğe işaretliyorlardı pazar günü cinsiyetini öğrendim benimkini erkekmiş herhalde akşam kusması erkeğe işaret
Nazlimom__ haziran15 9 haftalığım bende akşam mide bulantısı yaşıyorum kusmada oldu nadiren ama 9 dan sonra bulantım başlıyor bakalım
Meral_63 haziran15 dün bunla ilgili post açtım ilk gebelegimde kızımda sabahları kusardım midem bulanirdi 2nci şimdi ye akşam yakın mide bulantısı uyku öğürme oluyur 10+4 haftalık hamileyim
pdrabia haziran15 ay bence yalan ya ben kusmadım çok ama bulantım hep sabah oluyordu akşama turp gibi olurdum, erkek bebeğim. Onun dışında neredeyse bütün belirtiler de kızdı.
vanilyalibuse haziran15 benim sadece akşamları ara ara midem bulanıyordu ve kızım oluyor ☺️ bu hurafe de bende işlemedi…
cihozey Nazlimom__ benim de mide bulantım akşamları oluyordu oğlum da üçüncü gebeliğin bunda da akşam bulantım oluyor cuma günü gideceğim 12 haftalık ama bir tahminde bulunursa doktor söylerim size
haziran15 Nazlimom__ vallaha ben 6 haftanın sonuna doğru başladı bende çok zor geçiyor Allah yardım etsin
Nazlimom__ haziran15 benim de 6.cı haftada başladı sanırım ölüyorum vallahi her gün mide bulantım var gündüzleri de var akşam da bakalım inşallah 12 14 haftalarda biter tek temennim
haziran15 vanilyalibuse benim arada değildi mesela akşam 18.00 dan sonra ben de mide bulantım her akşam başlardı sadece arada öğlen olurdu
haziran15 Nazlimom__ ben 13 haftadayım hala kusuyorum bana geçeöek az kaldı diyorlar inşallah diyorum enerjim bitti benim ya
allyslife haziran15 bir yeni hurafe daha😂 akşama kadar kusup akşam rahat nefes alıyorum, 32.haftadyaım, ilk 20 hafta çok yoğun kusuyordum, ve bebeğim erkek😂😂
fikretbaciniz haziran15 ne alaka ben onu anlamadım kadın akşam rahatladığını demiş sen bunlar geleceğin kaynanası demişsiniz alakayı anlayamadım ben üç çocuk doğurdum üçüde erkek hiç kustuğumu bilmiyorum alakası yok
zehraclk0 haziran15 İlaç kullanıyordum onun da etkisi olabilir ama ilk aylar sabah uyandığımda hiç bulantım olmuyordu kahvaltımı çok güzel yapıyordum akşama doğru mide bulantısı ve kusma başlıyordu ama cinsiyet kız
allyslife fikretbaciniz anlamsız olaylar silsilesi😂😂 konu hurafeyken ne ara erkek anneliğine/kaynana olmaya geldi anlamadım😂😂
Tortilla haziran15 hurafe bence. Benm sabahtan aksama oldu kızımda da. Arkadasmın akşam başlardı kızı oldu