supermoms Biz doğum için gün aldık teyzelerimiz🎉 1 Eylül için gün verdi doktorum 🫠😍sezaryen olacağım her şeyim hazır sadece hasta bezi ve sudocrem eksik onu alıp kapatıcam çantamı💗Sizde durumlar ne gün aldınız mı neyiniz eksik gelin sohbet edelim🤰🏻🎀
kincikupelikiz supermoms sudocremin içeriği pek iyi değil yerine daha temiz içerikli bir ürün kullanmanızı tavsiye ederim ben mustela kullanıyordum eğer pişik olursa da hametan kullanıyorduk
supermoms kincikupelikiz kızımda kullanmıştım ama mustelayı da öneriyorlar pişik konusunda nasıl bir krem etkili mi
kincikupelikiz supermoms bizim için iyiydi ek gıdaya kadar en gıdadan sonra hamazinc hametan falan karışık ilerledik şu anda da kızarıklık olduğunda hametan sürüyorum geçmezse hamazinc kullanıyoruz düzenli pişik kremi de kullanmadım ben açıkçası
supermoms kadriye_urker devlet hastanesi kontrollüyüm dün gidip gün aldık planlı sezaryen olacak siz doğum şeklini ne düşünüyorsunuz ona göre verir
kadriye_urker supermoms benim de 2. Sezeryan olucak ama hala gün alamadım perşembe kontrol günü umarım verir