anne189 2 defa iç çamaşırıma rahimden su geldi ıslandı çamaşırım yarım çay bardağı kadar sudur bu dimi napmam lazım sancım yok
esrafi5 anne189 yüksek ihtimalle sudur benimde öyle oldu sancım yoktu ama acılmam başlamıştı 3 saat sonra falan sancılarım başlamaştı ben hemen hastaneye gitmiştim bence beklememelisiniz gününüzde gelmiş
pdrabia anne189 doğuma hazırlık eğitiminde suyunuz gelirse çok fazla beklemeden gidin demişlerdi. En fazla bir duş alın sakince hazırlanın gidin demişlerdi, bence sen de git canım hastaneye. Belki farkında olmadığınız ufak sancılarınız vardır
beeetul anne189 Benim iki doğumum da o şekilde oldu. Suyum geldi sancım olmadı. Öncelikle doktorunuza haber verin ve bir an önce hastaneye gidin. Sancınız olmasa bile ya suni sancıyla başlanıyor doğuma ya da sezeryana alınıyor direkt. Sağlıkla kucağına al inşallah
anne189 esrafi5 sancınız yoktu dimi benimde hiç sancım yok o yüzden su değil miydi acaba diye düşündüm ama böyle bi akıntı olamaz bildiğin sırılsıklam iç çamaşırım eşim 6 da geliyor 6 da gideceğiz insallah
anne189 Esrasrgn yok ya durdu mesela Suan ama o gelen çok fazla ıslattı yani akıntı değil çok bariz başka ne suyu olur ki bu idrar olsa anlardım bence
bsrymn Suyun gelirse enfeksiyona açık hale geliyor bebek o yüzden fazla telaş yapmadan güzelce çantanı alacaklarını al duşunu yap çık Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsın darısı bana olsun 39+5 🥲
beeetul Benim suyum geldiği halde sancım olmayınca suni sancı verildi 10 saat boyunca fakat yarım cm bile açılmam olmayınca sezeryana alındım. Tamamen benimle alakalıydı yanı. Açılma olmadığı için
melisasak35 anne189 su geldiği zaman durmuyormuş benimde aynı su gibi akıntım çok fazla doktorum su olsa akıp durmaz sürekli ıslanır dedi komtrol edin 2 defa gelmeyle su bitmez ya şarıl şarıl gelir yada aktıkça devam eder sızar eczane yakınsa test var suyunuzmu diye onu alın içiniz rahat etsin
anne189 melisasak35 bi doktora gidicem ya çünkü bu kadar akıntı ben sanmıyorum çamaşırınız sıksanız su çıkacak kadar ıslanıyormuydu akıntı olduğunuzda
melisasak35 anne189 benim 5.ci hamileliğim 3.cü gebeliğim oldugu için benim akıntım evet anlattığınız şekilde oyuzden 4 gunde bir kontrole gidiyorum sizde kontrol ettirin mutlaka
kalbimdekiminik anne189 büyük ihtimalle sudur canım sağ salim al kucağına inşallah bizi de haberdar et ilk mi