yildizbebe Cinsiyetler öğrenildi mi nasıl geçiyor hamilelik 🌸❤️ Biz yarın doktora gidicez cinsiyet için çok heyecanlıyım 💃🏼
pofidikanne yildizbebe henüz öğrenmedim kontrolüm sözde bu hafta idi ama eşim çalışıyor tek de gitmek istemedim 😄 15+5iz bizde
zuzu_59 yildizbebe ben bugün kontrole gittim ama cinsiyet öğrenemedim. İkili tarama yaptırdım. İnş bir ay sonra hem cinsiyetini hem de sonuçlari öğrenebilirim
Sare_34- pofidikanne bende tam 15+5 im 😀13 haftalikken kız dedi iki doktor bakalim degisir mi sonradan bilemiyorum
zuzu_59 yildizbebe normalde 12+3 üm ama ultrasonda 13+ hafta olarak gösterdi. Benim bebek aşırılı hareketli bir şey görebilmenin imkanı yok
umutluanneadayi yildizbebe 14+1iz bugün görüş günüydü herşey çok iyiydi taki bacakları kapalı olana kadar🫠 25inde perinatolojiye gideceğim kesin öğreniriz diye düşünüyorum🌸
umutluanneadayi yildizbebe detaylı için değil ense kalınlığı görmüştü ikili testimi yapan doktor kendi doktorum normal ama içini rahatlatmak amacıyla git dedi o yüzden gideceğim😊
umutluanneadayi yildizbebe inşallah bizim ikili temiz çıktı 3 doktora gösterdim kendi doktorumda dahil ilk sınıra yakın çıkmıştı şimdiki ölçümde küçük çıktı pozisyon kaynaklı olabilir dedi perinatolojiyede gidip içimi rahatlatacağım😊