Sonay2014 sevomom 19+3 haftalık oldum sırt ağrılarım başladı karnım biranda büyüdü bu aralar yemekten sonra karnımın üst tarafı çok sertleşiyor onun dışında iyiyim çok şükür 20+2 de doktor kontrolüm var detaylı usg yapabilir belli olmaz
230121_Mthn sevomom 19+6 bugün. Yaklaşık beş haftadır kasık ağrısı var. Onun dışında başından beri zor geçti. Bugün detaylı usg var. İnşallah iyi olsunda bu zorluklarda geçer. 🌸🤲
sevomom 230121_Mthn 1 gün var aramızda benimde 20. hafta ,haftaya gidicem detaylı için sanırım. İnsallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻🌸
smyynurdstn sevomom 22. Haftadayım şuana kadar her şey güzel gecti kötü etkilenmedim kızımız olacak nasipse 💖isim düşünüyoruz şuan 24 ağustos detaylıca gidicem umarım güzel sonuçlar alırım Bayburttayım✨️
nurdlmn sevomom ay benim de aklımda bir sürü soru 19+1 aşılarımı yaptırmalı mıyım ? Detaylıyı yaptıracağız şeker yüklemesi yaptırmalı mıyım? Burdurrrrr
sevomom nurdlmn ben doktorlara güveniyorum ya ne derse yaptırıcam yarın randevum var bakalım inşallah iyidir kızım 😍
nurdlmn benazinci biz de 19+1 iz aşılarını yaptırcak mısın kendine ? Bir de şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsun
benazinci nurdlmn bn asilarimi yapacsm. Seker yuklemesi . Bizim ailede seker var tedbir amacli yaparim. İçim rahat olsun diye . Bnce ikiside yapilmali