sevomom Selam kızlar nasılsınız, şikayetleriniz neler, detaylı ultrasona ne zaman gideceksiniz, hangi şehirlerdesiniz, isimlere karar verdiniz mi 🤩 bir bu kadar daha süre geçince inşallah bebişleri kucağımıza almış olacağız 🫶🏻💞
pofidikanne sevomom çok fena başım dönüyor 🫤 15+5 olduk bizde zorla bir parça ekmek ve çorba içtim cinsiyetimiz de belli değil haliyle de isim de belli değil 😄
cuteregina sevomom 23.haftaya geldik bugün detaylı usg vardı çok şükür kızım iyi 3-4 kg arası almışım zaman çok hızlı geçiyor
busrand sevomom 19+6 yız 🌸 İstanbul , Hiçbi belirtim yok ilginç bir şekilde😄 21 de detaylı usg randevusu aldım
sevomom pofidikanne kısa zamanda bu şikayetlerden kurtulursunuz muhtemelen , bu seferde bel ve sırt ağrısı yükleniyor 😂
m_omm_y pofidikanne Ay benimde yaaa😔 Beynim boşlukta gibi çok da halsizim. 15+2 yim bende. 5 sene sonra ikinci gebeliğim ama ilk gebeliğimde hiç böyle değildim.
sevomom benazinci bende 5 kilo aldım yaa doktor dikkat et dedi 🥲 1 gün var aramızda benimde 19+6 bugün 😂
nurdlmn benazinci biz de 19+1 iz aşılarını yaptırcak mısın kendine ? Bir de şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsun
sevomom busrand busrand bende maşallah diyeyim çok iyiyim ya 😂 detaylı için daha görüşmedim doktorla cinsiyetiniz belli mi ,bizim kızımız olcak isim bulmak çok zor ya
sevomom kedi_annesi kediniz var sanırım 🌸benim doktorum çocuk doğunca aynı evde olmaz vs dedi bende o benim ilk çocuğum aynı evde olacaklar tabi falan dedim bi çocuk doktoruyla görüş dedi bana
sevomom busrand 19+6 benimde ilk hamileliğim ben pek hissetmiyorum sanırım ya da bilmiyorum bağırsak hareketi mı bebek mi
kedi_annesi busrand aynı sizin gibi pıt pıt his oluyor beklemediğim anda olduğu için bir anda zıplıyorum içim kalkıyor daha alışamadım🤣 günün belli saatlerinde oluyor. Siz alışabildiniz mi?
rojdaa_gk cansuudeniz Haftamız aynı sizinle benim de kız galiba perinatoloji doktoru öyle dedi umarım öyledir ♥️Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
kedi_annesi sevomom eveet bir kedim var🥰 benim ilk gebeliğim pek tecrübem yok ama eğer bir alerji durumu yoksa sorun olmuyor hatta faydalı olduğunu duyuyorum. Ancak yine de doktorlara bir danışmak gerekiyor tabi. Kedinin de aşıları bakımı tam olmalı. Ancak yine iş çok dikkat etmekte ve bebeğin sağlığında bitiyor. Bakalım ne yapacağız, ben de bir danışacağım🥰
cansuudeniz rojdaa_gk ay amin inşallah ben fetal DNA ile öğrendim 11. Haftada kontrollerde de değişmedi kız 🌺