eblt r_asu kktc yakın doğu üniversite hastanesine gideceğim araştırdığım kadarıyla bu bölgede en iyilerden biriymiş ama tabii gitmeden bilemiyorum 🤷🏼♀️ umarım iyidir , daha önce giden ve memnun kalan varsa cevap verirse çok sevinirim 🌸
ilosss3 Ya kızlar çok korkuyorum bebeğim 6 haftalıkken öğrendim kese vardı yolk sac vardı bebişi göremedik sizce şuan 7+2 8 haftalıkken gidicez kalbinin atışını duyar mıyım geç duyan oldu mu 🫶🏻
zeynepsaydam Benımde 5+6 haftalık haftaya çarşamba gel dedı doktor vajınal muayene de kese göründü ama bebek gorunmedı tedırgınım onun ıcın
Zcelik4396 Son adet tarihime göre 7+0 da sadece kese göründü. Bebek görünmedi. Düzensiz de bi döngüm vardı, geç döllenmeden dolayı mıdır bilmiyorum ama bebek görünmemesi tedirgin etmedi değil. Boş gebelik falan mıdır diye düşündürttü. Normal mi sizce
mrv1616 eblt bazı drlar erken haftada vajinal ulturasyonda rahmi ve keseyi daha rahat gördükleri için vajinal ulturasyon diyorlar direkt bende öyle duymuştum ama direkt karından bakmıştı dr vajinal deseydi istemediğimi karından ulturasyon istediğimi söyleyecektim
dduyguu52 Merhabalar ben de 8+3 teyim. Hiç bulantım belirtim vs yok. Bugün doktor kontrolümüz vardı her şey yolunda dedi. Sonradan bulantı vs olur mu? Siz de durumlar nasıl
sinemts dduyguu52 bende de pek bulantı olmuyor iyi yalnız değilmişim:) bende mi gariplik var diyordum
bebekmuslu eblt zorunlu değil siz karından bakılmasını istediğinizi belirtirseniz o şekilde de kalp atışları duyuluyor💗
aleynazeyne sudelacinberk Bunu yazmak için girdim buraya 8hafta3gün oldu ama kontrol gününü bekliyorum ya kalbi atmıyorsa artık diye düşünüyorum hep ilk gebeliğim
sudelacinberk aleynazeyne sağlıkla gelsin endişe etmeyin 🌸🥹kontrol gününüz ne zaman 6. Haftada kalp atışı duydum ben
aleynazeyne dgnelif ilk betahcg 4haftalıkken pozitife çıktı 10gün sonra gel dedi keseyi gördük sonra bir 10gün sonra gel dedi kalp atışını duyduk. Sonra 3hafta sonra gel dedi şimdi onu bekliyorum. 9haftalıkken gitmiş olucam 3hafta sonra cagircakmis bir sonrakinede öyle diyorlar sonra 2hafta sonra sonra ayda bir olacakmış
aleynazeyne sadece_mom ben 4hafta 6günlükken vajinal ultrason ile görebildik keseyi. 6hafta 2günlükken karından usg ile keseyi gördük kalbi duyamadık, vajinal usg ile hem kalbi gördük hem bebeği.
ceylannis Bende 5+5 teyim hala doktora gitmedim bilerek gitmeli miyim artık. Gidip direk kalp atışını duymak istiyorum ondan dolayı gitmedim
sadece_mom nefisecetin hicbirsey kullanmadım yavrum doğrusunu söylemek gerekirse genetik testte yaptırmadım ama muhtemelen kan sulandırıcı baslicak yarın doktorum çünkü 2 tane sağlıklı gebeliğim var
nefisecetin sadece_mom benimde bi tane sağlıklı gebeliğim var genetik test dedi bazı doktorlar bazısı gerek yok dedi anlamadım pek o yüzden Folik asit devam ettiniz mi