allyslife 2bebelihayattttt canım test bozuk, idrarda fazla tutmuş da olabilirsin, tekrar test yap ya da kan ver
2bebelihayattttt icran 5 6 dk beklemiş hali bu dünde aynı test ile yaptım negatifti reglime 5 gün vardı bugün 4 gün kaldı sabah ilk idrarla denedim böyle oldu
sevimlipolyanna Her gün test yapacağınıza kan verirseniz daha garanti olur betadan öğrenmiş olursunuz 💖
2bebelihayattttt sevimlipolyanna evet haklısınız da asmler uzak bize biraz o yüzden gidipte elim boş dönmek istemiyorum
buketbuk 2bebelihayattttt regl geciksin 1 hafta falan öyle gidip test verin reglden önce varsa da çıkması zor zaten
2bebelihayattttt buketbuk ya ben ocak ayında kürtaj oldum bebeğin kalp atışı durmuştu maalesef o hamileliğimi regle 4 gün vardı kaset testten öğrendim o yüzden şimdi çıkmıyorsa yoktur diye düşünüyorum
allyslife 2bebelihayattttt daha 4 gün varmış bekle bakalım, ben reglden 1 gün önce çok silik çizgiyle beta 22′yken öğrenmiştim, bekle regl olmazsan o gün kan verirsin🫠
user73742809 Sabırlı ol 10.ayımda gebe kaldım her ay regliden önce bakardım bu ay bakmadım regl gecikmesinin ilk günü baktım çift çizgiyi gördüm🙏🏻 umudumu yitirme herseyin zamanı var