gozdeavci gzeemnr korktuğum kadar kötü değildi katlanamadığım noktada epidural devreye girdi sonra baya rahatladım 🥹
sulzek03 Kızım 41+3 de geldi ve oğlumla şuan 38+2 deyiz eğer ablası gibiyse yandım yine bugün hastane 1,5 2 cm açılma dedi ağrılarım bazen oluyor ama gelmeye niyeti yok beyefendinin🥺
kubran_ Haftaya girdim 37 de doktor çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var bol bol Squat yap ekinle yerleri sil bebek yerleşsin iyice yerleşmeye çalışıyor haftaya doğurmaya gelirsin sen dedi büyük beklenti oldu bende ama tık yok bazen kasıklarda baskı ve minik sızlamalar dışında perşembe kontrol var bebeğin başı önde gidiyor normal doğum şansımı kaybetmekte istemiyorum bakalım doktor ne diyecek fitil falan önerirse isteyeceğim başlasın diye
nurdanayse Biz de 39+4 üz doktor 40+2ye kadar gelmezse suni sancı ile doğumu başlatacağız dedi sadece çok baskı ve arada giren adet sancısj gibi ağrılar var nstde sancı çıkmıyor
cakirbusra busbus222_ sabah yatışım yapılacak suyum gelmedi nişan bile gelmedi bebek kanalda değil doktor suni sancı verecek nasıldı süreciniz çok korkuttular suni sancıdan çok dayanılmaz genelde işe yaramıyor vs gibi
busbus222_ cakirbusra tabi kolay değil ama dayanırsın korkma sadece süreç uzayabiliyor biraz Rabbim yardımcın olsun kolay doğumun olsun inşallah 🤲
seyma_k_ aysuakhsyn 40+1 de doktorum alttan muayene edip bebeği biraz dürtelim gelmeye niyetlensin artık dedi sabah muayene oldum akşam sancılarım başladı cumartesi gecesi 40+2 de kavuştuk bebeğimle ☺️
dilara_minaz5672 burcuicer benimki üçüncü gebelik canım ilkide gelmedi suni ile getirdik ikinciside gelmedi 42 haftada suni sancı ile getirdik ama bunun beni şaşırtmasını istiyorum yaaa evde sancım gelsin o anı yaşıyayım kocama sancım var diyip gidelim ahahhahhaaha diğrr ikisinde elimizi kolumuzu sallayarak gülerek gittik heyecan birşey yoktu