aysuakhsyn 38+5 den herkese merhabalar ağrı sancı olmadan bu zamana kadar geldim bebeğim ya gününü bekliyor ya da gelmeye niyeti yok haftaya perşembe günü 40.haftam oluyor benim durumum da olanlar var mı 😂
senpoyraz aysuakhsyn benim oğlum 41.ci haftaya kadar gelemedi niyeti yoktu suni sancıyla doğum yaptım
pdrabia aysuakhsyn 39+2 yiz biz de. Doktor dün bugünden için gel seni doğurtalım suni sancıyla dedi kabul etmedim bir risk olmadığı için. Bence 37 den sonra normal dedikleri için biz sabırsızlanıyoruz ama pekçok bebek 40 ın dolmasını ve hatta 41 i bile bekleyebiliyor. Çevremiz ve bazen de doktorlar yüzünden sabırsızlanıyoruz. Çok zor bir hamilelik geçiriyorum ama bu düşünceye girmemek için ekstra çaba gösteriyorum. Fakat eşim de dahil olmak üzere her gün bebeğiyle konuşuyor artık bugğn gel diye 🤣🤣
rabiaduru1 aysuakhsyn dogumu başlatan hareketler var youtubeda 37+5 bende . Haftaya o dpgum harekerlerine baslıcm
ulfis08 Yanlız değilsin 40+3 üm hala gelmiyor ne sancı ne açılma var yarın yatış yapıp rahim ağzı için açılma yada suni sancı ile başlatacaklar doğumu çünkü bebeğim iki aydır aşağıya dönük vaziyette kanala girmiş konumda
zehra_kn senpoyraz senpoyraz normal doğumdan çok çok korkuyorum bu yüzden sezeryan olacağım ama doktorum 40’a kadar beklemek istiyor
betusgltkn betusgltkn senpoyraz bende 39+4 günlük oldum ama düzenli sancım yok nst de çıkmıyor 40+2 de doktorum suniyle başlatacak ama ilk doğum olduğu için tedirginim
aysuakhsyn pdrabia bende her akşam dua ediyorum allahım nolur bu gece sancım olsun da sağlığıyla doğurayım diye ama tık yok gelesi yok besbelli 😂 salı günü tekrar muayeneye gidicem o zaman doktoruma sorucam benim oğlum gelmek istemiyor biz alabilir miyiz diye 😂😂
pdrabia aysuakhsyn annesi içeride daha mutludur niye alsınlar ya vakti gelmeden bir sıkıntı yoksa 😊 bu arada çoğu doktor bunu kabul ediyor onu bilerek sorun lütfen
allyslife aysuakhsyn beklenen gelmez, stres oluşur o da oksitosin hormonunun salgılanmasını bastırır ve doğum başlamaz maalesef🫠 sakin kalıp odaklanmamak daha iyi, piknik falan yap dikkatini dağıt, elbet gelecek zaten🫠
aysuakhsyn allyslife sıcaklar da çok zor fenalık geçirecek gibi oluyorum ancak akşamları serin ise çıkıyorum harici çıkmak istemiyorum 🥺
allyslife aysuakhsyn avm daha serin oluyor, oralara at kendini🥲 dışarısı çekilmiyor kesinlikle. Ben de 32′deyim klimaya bağlı yaşıyorum🥲 klimalı her yere gidip klima yoksa hemen eve dönüyorum😂
aysuakhsyn allyslife ben deniz kenarına gidiyorum kafa rahat oluyo o zaman insan da görmek istemiyorum 😂