oznur6141 39+2 de hafif sancılarım başladı inşallah sağlıkla kolaylıkla kendi istediği zaman gelir bakalım bekliyoruz 🤲🏻🌸
meteee 14 haftalık kız bebek karnımda kasılma gördü doktor progestana başladı aynı durumda olan varmı resmen kasılmam ultrasondan görünüyordu
ozgecelik27 arzu_3436 merhabalar banada detaylıda suyun az dedi doktor günde 1 tane armut yedim karpuz kavun günde en az 3 litre su içtim geçen hafta gittim suyum iyimiş düzelmiş yani
ozgecelik27 26 haftalığız gayet sağlıklı güzel ilerliyor sadece detaylı ultrasonda kalp kapakçığında ufak bir sızma var dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim 🙏🧿🌸
mucizemmm46 iremshnr 36+4 haftalık 2 cm açıklık var kilosu haftası uyumlu herşeyi iyi şükür sadece iltihap enfeksiyon var onlar da geçse daha iyi olacak bende bir doguraydık saglıkla
beeetul nvrzva Sabret 13-14.haftadan sonra bu hislerin azalacak enerjin yerine gelecek iştah artacak ben de aynı şeyleri yaşadım senin haftalarındayken
soratesla arzu_3436 Benimde 1.5 hafta geride gelişimi ama suyu iyi. Bol bol dinlenin, yeterli ve dengeli beslenin bol su tüketin. Kendinizi de bebişini de strese sokmayın 🌼♥️
atesvesu arzu_3436 benim teyzemin gelinini doktor su azlığından 1 aya yakın hastanede yatırdı havuç suyu içti bol bol tavsiye ederim suyu yerine geldi bebeğin
yagmuraaa iremshnr ilk dogumumda bana da aynısını dediler erken dogum riski rahim agzi kısalığı var diye sonra bilin bakalim ne oldu 42.haftayi bitirdim dogum icin hic tık yok mecburi yatış yapılmıştı hastaneye 😄
Bhrykndmr iremshnr 24+1 en son 22 de detaylıya girdim. Herseyi normaldi maşallahı vardı 🥹 Şimdilerde hareketli, hala ismi yok napıcam bilmiyorum 🤷🏻♀️
deryabk 19+3 1 hafta önden gidyor.ama bgn hareketlerini hiç hissetmedim normalmi kızlar?bir sürü tatlı yedim hiseedeyim diye olmadı.cmrtesi kontrol var.