sedaantepli İlk gebeliğimde adet gecikmesi oldu bide iştahım açıktı. Koku hassaslığı vardı. idrara sık gidiş. Bazen erken uyuyordum Yorgunluk olurdu. kasık ağrım vardı.
irmakzz Adet olacakmışım gibi kasık sancım oluyordu sadece, akşam alkollü yemeğe gidecektik içime bir his geldi garanti altına almak için sabah ilk idrar ile test yaptım ve silik çizgi çıktı aynı gün öğlen kan test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim 😊
cansuyunuz Ben uyuklamamdan ve kasıklarım da çekilme hissimden anlamıştım normalde reglime 2-3 gün kala çok ağrım olurdu ama bu sefer öyle bir ağrı değildi ve 6-7 gün önce başladı zaten planlıydı :)
cano_1 ync94 yerleşme kanamanız kaç gün sürdü ve miktarı ne kadardı. Benim de yerleşme kanamam var doktor rahim duvarın çok kalın değil düşük kanamasına benziyor dedi.
1973 youaremyprayer ben bir aylıkken öğrendim adetim gecikti hiç belirti yoktu yani askinda var gibiydi sürekli uyku hali vardı tiroitten şüphelendim tiroit normal çıkınca beta verdim bir aylık olmuş zaten
cileklimilkshake27 youaremyprayer bende ayağa kalktıkça göz kararması baş dönmesi vardı sadece adetime 4 gün kala öğrendim 6 haftaya yakınken de Miğde bulantıları oldu hala devam ediyor 10+4
meltmsmsk youaremyprayer bende ayırt eden geçmeyen göğüs ağrısı şişkinliği beyaz akıntı sümüğümsü ve yüzüm sivilcelendi başka bir belirtim yoktu
canssnurse Ben çok önemli bir toplantıda uyuklamıştım. Normalde pür dikkat bir tipimdir. Toplantıdan çıkınca arkadaşlarıma ben kesin hamileyim uykum geldi dedim hemen test yaptık ve pozitif çıktım 😂 öğrendiğimizde 22 günlük hamileydim daha 😂😂
blnmyld youaremyprayer Regl ağrıları çektim 1 hafta 2 hafta da göğüslerim şişti acıdı ve damarları belirginleşti 🥹
sillaaa youaremyprayer regl olacakmışım gibi kasık ağrım vardı hatta regl oluyorum dedim sonra 3-4 gün olmadım regl getirici yoga felan yaptım bilmeden😂
caytilatte youaremyprayer bir anda ani gelen uyku bastırması ve göğüslerde normal regl öncesine göre aşırı hassasiyet olmuştu tabii bunlar olunca hemen anlamadım ama test yapınca gebeliğe yordum ☺️
sinemkala youaremyprayer 10 günlük hamileyken öğrendim 🤭 ilk belirti çok uyku hali ve midede hassasiyetti
dilekmom6 youaremyprayer benim hissettiğim en erken belirti Baş dönmeleriydi iki kere hafiften başım döndü ama hiç aklıma gelmedi bu kadar erken olamaz diye düşündüm Sonra Kasıklarımda batmalar yaşıyordum bir de midem çok yanıyordu. Asla doymuyordum.
royalmama Benim adet öncesi belirtilerden farklı olarak birkaç saniye süren baş dönmelerim olmuştu o zaman şüphelenmiştim, zaten istiyorduk da şükür şimdi 6+2 oldum
__cansu_ youaremyprayer memedeki kahverengi yerler şişkin şişkin oldu ben öyle anladım bi gariplik oldugunu ek olarak şeffaf akıntım artmıştı😂 yoksa hassas olması agrıması mide bulantısı ve diğer çoğu belirti benm hep adet öncesi yaşadıgım klasikler
feyzzdkc youaremyprayer ben 3 haftalıkken öğrendim çok akıntım vardı bi halsizlik çöküyordu sürekli istemsiz hissediyorsunuz zaten
bebekisteme Bende reglime 5. Gün kala yoğun beyaz akıntım vardı ne belirgini oydu birde öyle böyle değil resmen gözüm kapanıyor sürekli uyku ve göğüslerme dokunamıyordum yani daha öncede hep belirti uydurmuştum kendime ama bunları hissediyorsunuz yoğun yaşadığınızda
kubrasezginnn bende çok sık idrara çıkmaya başlamıştım birde göğüslerim çok sızlıyordu ama böyle adet olacağın zaman bi ağrı olur ya öyle değildi daha farklıydı ☺️ onun dışında baş dönmesi mide bulantısı vs hiçbir şey olmadı
Alara6161 youaremyprayer sürekli tuvalete çıkma yada sürekli uyuma isteği bunları yaşadığımda kesin hamileyim diyordum hamile çıkıyordum 😁😁
glelif youaremyprayer youaremyprayer bende normale göre çok fazla akıntım olmuştu ordan anlamıştım bir kaç gün bekleyip test yapmıştım pozitif ti, adetime de nerdeyse 1 hafta vardı