HakanKemal ikiprensannesi___ eşim diyor hamile değilsin heh konuştu profesör doktor dedim 😅 yarın kan verecem bakalım inşallah değilimdir oğlum daha küçük ve aşırı zor bir bebek
ikiprensannesi___ temmuzonbir biz 4 sene boyunca geri çekilme ile korunduk hiç bişey olmadı sonra dedik artık bırakalım kardeşi olsun büyük oğlum evlendikten 4 sonra oldu buda olmaz 1 2sene uğraşiriz dedik korunmayı bıraktık 3 içinde hamile kaldım
SuEr_Tu1512 temmuzonbir Korkmaa başına geliyorrr 😅 Bende korkardım, telefonda izlerdim doğumdan sonra hemen hamile kalanları kınamıyorum derdim kendi kendime Allah verdi başıma☹️
HakanKemal kalbimdekiminik evet Miratech falan onlar hep yalancı sonuç vermişti bende sente aldım 2 tane kanda da 23. 3 çıkmıştı sonuç bakalım yarın sabah ilk işim kan vermek olacak
anneyim01 HakanKemal nasipte varsa gelir cnm bende olsun diye ugraşyorum hakkında hayırlsıı olsun dualrında benide unutmam Kan sonucuna da etiketlemeyi unutma
fikretbaciniz HakanKemal aldır demiyorum dediğin gibi yiyecek ekmeği varmış olmuş ama istemiyorsan test yanıltmıştır inşallah diyoeum çünkü bebişin daha çok küçük
temmuzonbir SuEr_Tu1512 bende hep kınamıyorum derim canım ama korkuma çare bulamıyorum 🥲 hele böyle zor sıkıntılı geçen bir hamilelik sonrası psikolojim kaldırır mı bilemiyorum
HakanKemal temmuzonbir ikinci hamileliğimdi aşırı zor geçmişti bir an önce doğurmak istiyordum ya doğum sonrası da zor oldu benim için babamla uğraşmıştım
temmuzonbir HakanKemal hatırlıyorum canım o yüzden üzüldüm dedim bir sürü sıkıntı çektin babası oğluyla 2 aylıkken falan tanıştı sanırım
beeetul HakanKemal Hayırlısı olsun canım. Ben de ilk kızım henüz 3 aylıkken hamile kaldığımı öğrendim. Şu an biri 6 yaşında diğeri 5 yaşında. Sağlıklı olsunlar bir şekilde büyüyorlar. Evet zor ama imkansız değil. Kimseden destek almadan büyüttüm gurbette.
HakanKemal beeetul bende gurbetteyim ailemle konuşmuyorum aramız bozuk tek başımayım ne yapacam bilmiyorum