seserife lepiska27 oğluşum 29 haftalık doktorum 32 de gel nstye gireceksin dedi o zamanın gelmesini bekliyorum ☺️☺️
lepiska27 dilekmom6 sen baya uzun süre kalmışsın benim bebişte çok hareket etmiyordu hatta üstüne ben aç gittim
dilekmom6 lepiska27 normal mi bilmiyorum ya 2 gündür çok hareket olmuyor ara ara geriniyor o kadar. Benim çocuğum zaten pek tekme atan bir çocuk değil pozisyonu gereği. Ama hareket az olunca da korkuyor insan
lepiska27 sevvalinwonderland benim doktorum da 34 de yapıcaz dedi sonra ben yalancı sancıyla karşılaşınca 32 de istedi yani bebeğin ve senin durumunla alakalı ben ne kadar az gidilirse hastaneye o kadar iyi düşüncesindeyim
lepiska27 sukersura hayır öyle düşünme bazı doktorlar bebek ve sen iyi olduğun sürece 34 den aşağı nst istemiyorlar bu bence daha iyi 💕🤲🏻
lepiska27 aysenurrr2 evet sizin zamanlar gelmiş artık çok şükür ki 37 den önce sancınız olmamış ve nst istememiş sağlıkla alın kucagınıza 💕🤲🏻
ARYa143 lepiska27 sağlıkla gelsin canım 🌸 Erken doğum riski nedeniyle ilk nst 27+5de oldum ben, bugün 32 olduk tam artık her hafta isterler heralde 😊
mrvcndlkrn lepiska27 Ay herkes 32 ağırlıklı başlamış benim doktorum 37de alıyorum dedi nstye. Randevu aldığım gün tam 38. Haftama denk gelıyo hayırlısı bakalım 🤗
lepiska27 dilekmom6 bide şekerli bişeyler yiyerek bi bak zaman geçtikçe hareketleri azalıyor bebeklerin eğer huzursuz hissediyorsan bi baktırmalısın için rahat etsin