lepiska27 Ben 32+5 bugün ilk nst yapıldı çok şükür sancım çıkmadı kalp atışlarıda gayet iyi hayırlı zamanda gelsinler 🤲🏻🧿
rabisssssss28 lepiska27 ayy bende haftaya 32 haftalık olucam nts isteyecek büyük ihtimalle heyecanlıyım
hurremintorunu lepiska27 Dün yapıldı ilk defa 32+3 de güzel geçti şükür bir sonraki kontrole de 35. Haftada gel dedi sıklaşmaya başlıyor kontroller falan da artık
BlackBerry_ 34+0 da yapıldı bebek çok hareketliydi bir sıkıntı yok dedi şuan 35+0 olduk haftaya yine yapılacak 🫠
lepiska27 BlackBerry_ 10 gün arayla yapıyorlarmış senınkı iki haftada bir o zaman sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻 💕
lepiska27 annekiz6141 benim doktor ben söylemesem 34 te başlatacaktı nst yi sonra kendısı dedı geri gel ölçtürelim diye
lepiska27 dalyaluna35 sen daha erken başlamışsın neyse güzel tarafı bebişin kalp atışlarını sürekli dinliyoruz 🤭💕🧚🏻♀️
Melikesss Kızlar bugün sağlık ocağında hemşire el dopleri ile kalp atışına baktı . Bı türlü bulamadı ve çok sert bastırdı şuan acıyor bebege zararı olurmuki
lepiska27 Melikesss hayır hayır biz en ufak bıseyde korkuyoruz ama o baskıyla bebeğe zarar veremez 💕🤲🏻
lepiska27 rabisssssss28 o söylemezse sen dile getirmelisin bence inşallah güzel ilerler nstlerin hayırlısıyla al kucağına 🧚🏻♀️💕🤲🏻
lepiska27 annekiz6141 ha yok çok şükür sadece geçenlerde kasıgım ağrıdı regl ağrısı gibi uzandım geçti o da ona dayanarak erkene aldı
dalyaluna35 lepiska27 evet doktor neden erken baslatti ilk anlamadim ama sonrasında duyduğuma gore tedbir amacli erken başlatıyormuş ☺️