Ayse3695 Kızlar acil bakar mısınız sabah uyandım pembe bır nokta kadar kan vardı iç çamasırımda 35 haftalık hamıleyım bu Arada böyle olan var mı hafıf den regl ağrım var
mrvrm Ayse3695 benim de öyle nokta kadardı sonra silince biraz daha geldi. Birkaç saat sonra tekrar yoğun gelmişti. Nişandı gelen. 2 gün sonra doğum yaptım. Ama sizin daha zamanınız varmış. İnşallah hemen doğum olmaz. Sağlıkla zamanını bekler 🌸
Masal777 Ayse3695 o zaman direk doktora git yada acilden giriş yap canım doktora ulaşlar geçmiş olsun
Ayse3695 mrvrm bebek hareketlerı normal oynuyor bebek hareketlerı normal olmasa gıdıcek tim doktora eşimde işte
temmuzonbir Ayse3695 bebek doğum kanalında olsa bile hareketleri normal seyredebiliyor bir acile falan gitseniz iyi olur
Ayse3695 temmuzonbir acaba baska bır yerım tahrıs mı oldu ordan mı geldı dıyorum nokta kadar olması şaşırtıyor benı
Ayse3695 temmuzonbir ben kaşıdım mı hiç hatırlamıyorum belkı de kaşıdım akşam ama ağrım yok ve kanın devamı gelmedı
senpoyraz Ayse3695 bence yine de bi s ile git baksınlar ne olur ne olmaz bazen enfeksiyondan da oluyor
temmuzonbir Ayse3695 yani bilemiyorum ki canım haftan çok büyük yerinde olsam ne olursa olsun bir acile giderim
merveozgur senpoyraz benim de var ama enfeksiyondan dediler ben 15 haftalık hamileyim ilaç verdiler geçmiyor mixovilla ve progestran