ghostty bernatskrn prilam kullandım günde 4 kere. 7 veya 8. haftamdan 17. Haftama kadar falan kullandım🥲
allyslife bernatskrn prilam dr vermişti, 5.haftadan 20.haftaya kadar her gece 2 tane içtim. Çok tansiyonumu düşürdüğü için bıraktım, kusmaya da alıştım zaten artık 32.hafta bitti, doğuracaksın az kaldı diren kızım diyerek teselli ediyorum kendimi😂😂
pnr_91 bernatskrn prilam ve prizin içeriği aynı ama bende prizin daha çok işe yaradı. İlk günden beri kusuyorum 15. Haftaya yaklaştım aralıksız her gün 3 tane alıyorum. Bu ilaçları kullanmaktan çekinmeyin fakat zofer gibi daha güçlü bir bulantı ilacı ilk haftalarda gelişim geriliği yapıyor şimdi günde bir tane alabilirsin dedi doktorum ama bende ondan çekiniyorum çok zorlanmadıkça prizin le idare etmeye çalışıyorum
bernatskrn ghostty ya bana prizin verdi. Baya da işe yaradı bir haftadır falan kullanıyorum geçen gün bırakmak istedim, bıraktığım gün midem kötü oldu kustum yine. Bırakmak istiyorum fakat kendime güvenemiyorum. Bebeğime zararı olur mu acaba diye biraz evhamlanıyorum. Ondan bir sormak istedim ☺️
bernatskrn allyslife Banada prizin verdi. Araştırdım bebeğe zararı yok doktor önerdi zaten ama bi yerde ilaç olduğu için fazla kullanmak istemiyorum bırakmak istiyorum. Deneyeyim dedim bir gün yine kustum. Ondan bir sormak istedim ☺️
ghostty bernatskrn ben bir ikiyle başlayıp dörde çıktım. Sonra sizin gibi bırakmak isterken bir anda bıraktım ve bulantılarım devam etti. Doktorum kademe kademe azaltarak bırak dedi. Yavaş yabaş bıraktım 2-3 gün bulantı cektim ama sonra geçti. Bu tarz ilaçlar zamanla alışkanlık yapıyormuş. Prizini bilmiyorum ama prilam en hafif bulantı ilacı diye biliyorum🤗
allyslife bernatskrn prilam ve prizinin içeriği aynı, ikisi de ilaç değil b6 vitamini o yüzden sorun yok, gönül rahatlığıyla kullan🫠
bernatskrn allyslife teşekkür ederim 🩷 İnsan hamile olunca evhamlı oluyormuş. Birde çok ufak iyi mi kötü mü anlayamıyorum 🥹
allyslife bernatskrn rica ederim🌸 sakin kalmakta fayda var, zamana bırak🫠 sağlıkla gelsin inşaallah bebiş🐣