zuzu_59 vanilyalibuse çok teşekkür ederim. Bütün bebişlerimiz için öyle hepsini sağlıkla kucağımıza alalım 🌸🙏
hifal zuzu_59 merak ettim benim kızımda çok midem bulandı suandada ikinci gebeliğim yine midem bulanıyor oyuzden kızmı diye düşünüyorum nasıl resim ekleniyor acaba hesaba
zuzu_59 hifal bence onlar hurafe doğru çıkmıyor çoğu. Resim için forma gir sol yukarıdan üç noktaya bas. Resim yükle de oradan resmi seç. Yükle ve linki kopyala. Buraya linki yapıştır, bu kadar
eeffkk kubrannem yavrum öbürünü de bilemedim ki nuba göre kız dedim erkekmiş 😂 seninkine de içimden geçen erkek diyeyim bakayım artık tutar tutmaz bilmiyorum kaç haftalık
eeffkk kubrannem hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer bilmişimdir sağlıkla al oğlunu kucağına 😂💙 bende bugün 13. Haftaya girdim aramızda 1 gün var senle. Benimki de oğlan
kubrannem eeffkk ayy siz de bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın. Fetal dna da felan mı öğrendiniz erkek olduğunu? Doktor mu dedi? Bize kesin demedi bacak arası gördük ama bazı kızlarda da kabarık oluyor dedi
eeffkk kubrannem evet fetal dna ile 11. Haftada öğrendim. Ama 10. Haftada doktorum da erkek diye tahminde bulunmuştu. Cihazi iyiyse doktorun tahminleri yanılmıyor ya erkektir bence sizin de