delalinannesi Mariyam_ bana biraz kız gibi geldi ya sağlıkla sıhhatle güzel haberler alın inşallah 🙏 ❤️
Mariyam_ @delalinannesi Amin inşallah Temennimiz o yönde İşte kesin konuşuyorlar Sonrada emin değilim cinsiyetl farklı olabilir dedi bende acaba mi diyorum Ama haber vericem inşallah 🎀
delalinannesi Mariyam_ genelde doktor ilk ne derse odur diyorlar da işte ben de bilemiyorum bana da doktorum acele etme bir aya kesinleşir dedi fetal dna düşünüyoruz biz de şimdi maksat her şeye vakıf olmak ..
zuhra_yldz Mariyam_ bana kafa yapısından dolayı erkek gibi geldi hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
zuhra_yldz Mariyam_ evett bu arada eğer devlete gidiyorsanız yanılma olabilir bana 18. Haftada kesin kız dediler 23. Haftada erkek olduğunu öğrendim😅
Mariyam_ @zuhra_yldz evet devlete gidiyorum Kesin kız dedi de bu seferkinde erkek de olabilir dedi 🫢🎀Size kesin mi dediji
zuhra_yldz Mariyam_ evett bana kesin kız dedi kendimi baya o fikre alıştırmıştım erkek deyince şok oldum
zuhra_yldz Mariyam_ ilk hamileliğimde erkekti çok tatlı yerdim bunda tatlıdan tiksindim daha çok ekşi yedim