bebekisteyen 3 yıllık evliyim en başından beri hep istedik sadece 2 ay istememiştik. Fakat olmadı belki 10 tame doktora gittim sürekli tahlil,rahim filmi vs. Eşimin ve benim de tüm değerlerimiz çok iyiydi. Bu yıllar boyunca amh değerim 4.30 dan 3.40 a geriledi. Doktor bile strese dayalı değerin çok düşmüş olduğunu belirtti. En son tüp bebek yapmaya karar verdik. Zaten kendi doktorum da bir sorun olduğunu(çünkü 2,5 yılda olması lazımdı) ama bunu tüp bebek yapmadan bilemeyeceğini söylemişti. En son sebebi bulundu. Bağışıklığım çok güçlü olduğu için vücudum bebeği tehtit olarak görüp atıyormuş. ( 1. Senemizde kimyasal düşük yaşamıştım,ama asla bilmiyordum) Bu yüzden tüp bebek sürecinde bağışıklığım düşürüldü ve o sebeple hamile kaldım. Lafın kısası gerçekten güvendiğiniz kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir doktora görünmeniz eğer bebek istiyorsanız da tüm her şeye dayanıklı olmanız gerekiyor aşılama veya tüp bebek🙏 Rabbim isteyen tüm herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah evlat isteyen hiçbir annenin kucağı boş kalmasın 🌸🙏