zynpdr canım benim eşimler çok yapılı 183 boy 90 kilo abisi 187 cm 120 kg babası anneside çok kilolu iri kaynanamda diyor sen bana çekmişsin çocukların kilolu doğuyor diğer kaynımın kızlarıda çok iri hele küçük olan 9 yaşındaki 15 yaşındaki ablasından uzun genetik bende minyonum 158 cm 60 kg lardaydım bunlar bize göre dev babamda 1.75 standart annemde benim gibi 😂 haftada 200 gram alıyor gayet normal hatta doktorda dedi 3 hafta önce ölçtüğüme göre normal almış ama yinede takip edelim ara ara tokluk şekerini dedi canım bu iğne bebeğimi çok uyutuyor zor uyandırıyorum ve benide çok etkiledi sıcak basıyor iğne yapılan yerlerde sertlik var pişman oldum keşke yaptırmasamıydım diye valla belim sırtım öyle ağrımaz oldu sadece bazen vajınamda batma oluyor birde çok su içmeye çalışınca 2-3 saatte bir wc gidiyorum bazende karnım sert oluyor korkuyorum acaba gazdan dolayı başka birsey mı var falan diye Allah hayretsin hiç sorunum bitmiyor iyice pimpirikli oldum gün sayıyorum inan ya 38 görmek için sanki bana onlar yalancı sancı gibi geldi sancı gelse devamlı olmaz mı niye doktor bu kadar şey yaptı anlamadım güya düzenliymiş ben niye çok birsey hissetmedim tamam bazen kasıgım ağrıyor gibi oluyor sonra geçiyor bu ara pek olmaz oldu