GozdeKB canım . Öyle sıkıntılı bi gündü ki .bugün devlette gittiğim doktor kasılmadan bahsettim nst de çektirmiştim ama bidaha çekelim dedi. Sonra uzun ve 100 üzerinde 1 ,2 sancı çıktı . Sonra alttan muayene etmemez,lazım dedi. Bende hayır istemiyorum dedim. Sonra imza atıp çıkıcam dedim onlar o kadar ısrar etti ki . Dedim ben geçen sene bebeğimi erken doğduğu için belkide kaybettim neden acele ediyim muayene olyiim dedim. Eşim izin vermiyo dedim . Sonra tamam muayene olma ama direk ameliyat a aldım doktor hazırlatıyorum dedi ameliyat haneyi . Sonra yine reddettim . Az daha ameliyat oluyodjm,ödüm koptu . Sonra oradan zor bela kaçtım . Özele gittik orada nst çektirip ultrason la baktı yine nst de sancı çıktı 3 kiloya yaklaşmış 2900 fln dedi. Ama ne kadar çok anne karnında dursa o kadar iyi bebek için dedi . Yatış istiyorum ama eve gitmek istersen git takip et ilacını kullan dedi . Bende kalmadım geceliği 10 bin falan. Dedim her hangi bi ağrıda kasılmada gelirim . Tamam dedi. Hergün sabah nst ye gel dedi . Tmm dedim çıktım oradan da . Ama doktor şükür ilgilendi . Hatta bebeğin vefat ettiği için bekliyorum dedi yoksa ameliyat olur bu haftada dedi. Ay nebiliyim . Öyle yoruldum ki inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Sanki doktordan sonra iyice arttı midem bi garip karnım sertleşip kasılıyor. Yürürken halim gidiyo. Bilmiyorum duaya ihtiyacımız var . Rsbbim bizler kolaylık versin inşallahh