Handeaslan39 deletedmom211 suanda 10 haftalığım ikinci gebelıgım karnım çıkmış durumda gaz falan değil doktor ikinci gebelıklerde hemen çıkıyor ve haraketlerını hissediyorsun dedı 🙂 İlk gebelıgımde 16. Haftada çıkmıştı 🙂🙂
Seydaeksi deletedmom211 27+4 çok az bişey var göbüş çokta çıkcak gibi değil hele yatınca hepten dümdüz oluyo nerde bu bebek bilmem😅
NesrinDefne deletedmom211 12. Haftamda belli olmaya başlamıştı şu anda 18+5im kocaman oldu 😂 Biraz fazla kilo aldım bu arada 😂😂
deletedmom211 Handeaslan39 bebeğim de gobegim çıkmış canım bende göbek diyorum ama bakıyorum herkesin 9 haftalık 10 haftalık var göbeği diyorum ki ozman benim de göbek değil yani bebek 😀😀😀
Handeaslan39 deletedmom211 göbek olacağını sanmam canım ama bazen olabiliyor da genelde çıktı deyince gaz diyorlar ama alakası bile yok 😂😂
Naznaz 19+2 yim karnım yeni cıkmaya başladı canım ama bayadır feci kabızlık cekiyorum ondan da olabilir 🙂
seymos 12 haftalığım göbeğim zaten vardı ama sert ve şiş son bir haftadır da belirginleşti. Hissetmek istiyorum bende bazen çok evham yapıyorum saçma sapan kötü düşünceler aklıma geliyor.
aon9161 deletedmom211 18. Haftada cıktı benimde şimdi 21. Hafta dışardan dalgalanmalar bile belli oluyor ☺🤗