birannecikk Hamile olduğunu öğrenip hiç bir belirti yaşamayan var mı aranızda genelde herkes bi belirti yaşıyor ama merak ediyorum kızlar hiç anlamadım bile hiç yaşamadım diyen var mı
blnmyld birannecikk Ben hiç mide bulantısı vs yaşamadım sadece tansiyonum düşüyordu aç ve susuz kalınca onun haricinde tedirgin oluyordum bende sizin gibi acaba bişey ni oldu belirti yok diye ama 30 haftaya gireceğiz nasipse inşallah
birannecikk blnmyld ben daha çok başındayım adetim 2 gün geçti bugün kan verdim yarın öğrenicem nasipse 3-4 gün önce kasık batmalarım vardı hafif şekilde ama 2 gündür net bi şekilde hiç bir belirti yok ne göğüs hassasiyeti ne batma ne uyku hali hiç bişey yani
asd123as birannecikk seninki daha çok yeni, genelde 5. Haftdan itibaren başlıyo, kişiye göre 6 ve 7 de başlayanda var hiç belirti olmayanda var
blnmyld birannecikk Bende öğrenmeden önce kasık ağrıları yaşadım öğrendikten sonra geçti ağrılarım canım
birannecikk asd123as orası öyle tabi canım ama insan bi tedirgin oluyor hani bi uyku hali falan olur en azından ben aksine enerjiğim 🤣