Merhaba canlar
Size hikayemizi anlatmak istiyorum. 16 Ağustos günü evde sancılarım gelmeye başladı 30dk da bir . Tüm gün hareket yaptım takip ettim sabaha doğru 20dk 10 dk inmeye başladı sancılar . Duşumu aldım eşyalarım hazırdı zaten . 17 Ağustos da kontrol vardı sabah gittik doktora NST ye bağladı 10. Dk da suyum geldi . Hemen yatışa aldılar öğlen 13.00 da benim maraton başladı . Gayet iyiydi sancılarımı yönetiyordum felan açıklık yoktu ama 2-3 saat geçti açıklık hala 1cm suyum geliyor arada . Taki fitil be serumla sancı verinceye kadar . İşte o zaman başladı güçlü sancılar benim zaten sancılarım vardı açıklık olsun diye ekstra sancı verdiler ama ben öldüm dirildim tam 10 saat sancı çektim . Hayatımın en zor günüydü. 6cm açıklık ile aldılar gece saatlerinde normal doğum gerçekleşti. Herşey o ıkınmalarda ama benim o süreç boyunca enerjim halim kalmadı sancılardan. Birde kesik oldu tabi dikişler var açıklık tam olmayınca. Şimdilik çok şükür iyiyiz herşeye değer ama o acılar da asla unutulmaz . Hep kendimi kolaya hazırlamıştım kolay olur yaparım yattığım gibi doğum olur diye düşünüyordum hep ama öyle olmuyor. Rabbim herkese nasip etsin canlar .