momhazal_ mom28_ her bünyede farklı etki yaratabilir diye düşünüyorum, bende sadece 2 gün üst kol ağrısı olmuştu
ecemk94 mom28_ hiç bir sorun yaşamadım. Bikaç gün kolumun üstüne yatamadım sadece üstüne yatınca acıyordu. Ağrı dahi olmadı
cuteregina mom28_ ben yaptırdım yaptırdıktan hemen sonra parol içtim ve buz koydum koluma Çok şükür hiç yan etki yapmadı
orhismommmmmm mom28_ ben 19. Haftada karma yaptırdım tdap olarak gecıyor yan etki çok yaptı bende baş ağrısı ateş halsizilık 24 de Tetonoz oldum
mom28_ ecemk94 ilk doz sadece tetenozdu şükür sadece kol ağrım olduda bu karma olunca korktum biraz bide okuduklarımdan
mom28_ orhismommmmmm işte bende bu durumdan çekiniyorum doktorlarda mecbur yaptıracaksın diyor Allah yardımcımız olsun kaç gün sürdü nasıl geçti sonra parol Falan içtiniz mi
orhismommmmmm mom28_ iki gün pert gibi yattım bana cok etki yaptı parol içmek istemedim sonra mecbur kaldım içtim kafamı kaldıramıyordum hamileliğim boyunca 1 kere parol içtim
parla94 mom28_ 2 doz yaptırdım. İkisinde de yanımda buz götürdüm. Aşı sonrası hemen koluma koydum. Ara ara da hareket ettirdim kolumu. Bir gün üstüne yatmadım. Hiç sorun olmadı
kevsertksr Ertesi gün kol ağrısı yaptı o da eğer o bölgede yatarsam. 2 günde aşının olduğu alan hafif kızardı ertesi gün geçti.
nurbanucil mom28_ biraz kol ağrısı oldu ama o da genel olarak aşılarda görülebilen bir şey zaten farklı hiçbir şey yaşamadım
ecemkzlts mom28_ spor yaparsın da hamlar kasların ağrı yapar ya aşı bölgesinde öyle bir ağrı oldu onun harici bir yan etkisi olmadı bende
canssnurse mom28_ ben tek doz tdap oldum. Mesleğim gereği zaten 5 yılda bir tetanoz oluyorum çünkü. Hiç bir yan etkim olmadı. Kolumu yormamaya üstüne yatmamaya dikkat ettim 3 gün
blnmyld mom28_ Ben 1 doz normal tetanoz 1 doz tdap oldum normal tetanozda resmen ağrısına uyku uyuyamadım 1 gün ama tdap da hiç sıkıntı yaşamadım ağrı olmadı