yurdtas elifaslaan panaromada yaptırmıştım, gecen sene ekşm ayında dolar üzerindendi sanırım 28.000 gibi bşr rakama gelmişti, genoksada iyi demişti doktorum
zuzu_59 elifaslaan benim doktorum genoks a yönlendirdi. Aradım 20.000 dedi. Yaptıranlar memnun kalmış ama ben daha yaptırmadım
cuteregina elifaslaan merhaba bende Tekirdağdayım optimed hastanesinde yaptırdım dna lab ile çalışıyorlar 14500 tl cinsiyet doktora söyleniyor sonuç altı günde çıktı
elifaslaan zuzu_59 istanbul merkezli dna laboratuvarıyla görüştüm bu bölgede de ekipleri varmış 12750 fiyat aldım şimdi
elifaslaan zuzu_59 Dna Laboratuvarları Olarak geçiyor instagram ve whatsap üzerinden yazdım arayıp dönüş yaptılar
elifaslaan zuzu_59 rica ederim. Bir arkadaşımda oraya yaptırmış o şekilde buldum. Sonuçlarda 10-12 güne çıkıyormuş
elifaslaan zuzu_59 aynen öyle test bayağı kapsamlıymış ekstra baktıkları şeylerde varmış görüşürseniz bilgi verirler zaten. Bende yaptırmayı düşünüyorum
cuteregina zuzu_59 evet gayet ilgililer güvenilir firma Diğer firmalar kanı işlemek için başka merkeze yolluyor ama dna lab kendi bünyesinde işliyor kanı araştırıyor Egemen bey doktorum bu arada çok memnunum