Esma006 hifal kimine göre değişiyor canım çok küsüp erkek olan da var bende her iki oglanda hiç kusmadim
allyslife hifal bebeğim erkek ve 30.haftaya kadar kustum maalesef😂 ama tamamen bedenin hormonlara verdiği yanıt bu, cinsiyetle alakası yok asla. Kuzenim de hamile 34′te, o da kusuyor ve onunki de kız
uykucukoalaanrs hifal benim erkek 3 aydan sonra geçmişti bulantı benim daha çok mide de yanma gaz problemim çok oldu son trimesterde yeniden başa döndük sürekli gaz problemi 🤦🏻🤦🏻
anneoluyorm Erkek bebek ilk 3 ay bi fiil kustum. Buz dolabını görmeye tahammül edemiyordum. Mutfağıma hiç girmedim. Sonra geçti ama hep hassasım. Hala yumurta yerken, ceviz yerken öğürmelerim var. Doğmasına çok az kaldı :)
anneyim01 hifal benim kızımda 9 ay sürdü Erkek bebepe hamile olup hem kusması olup hemde olmayan cevremde vardı değişyor canım saglıklı olsun da bu günlerde gecyor
ins hifal 2 kız evladım var ilk öğrendiğim günden 3 ayım dolana kadar kustum hemde çok fazla Şimdi 3. Hamileliğim hamd olsun 2 defa dışında hiç kusmam olmadı ama daha cinsiyet ögrenemedik ☺️
glcnylmzz hifal kızımda sadece sabah bulantılarım vardı oğlumda su dahi içince istifra ediyordum zayıflamıştım ceset gibi geziyordum her bünye ve mide farklı hurafeler ve belirtiler yanıltabiliyor Hayırlısıyla 3.bebeğimi bekliyorum yine oğlumun ki gibi ama şaşırtabilir 😊
mervecoskunn Ben 8. Haftadan itibaren mide bulantısı kusma yaşıyorum şuan 21 haftalığım azaldı ama ara ara öksürmeyle beraber kusma oluyor,böyle hassasiyet olunca kız bebek gibi düşünmüştüm ama erkek dedi doktor şok oldum:)