pimpirikliana Merhaba herkese🌸 İki ay önce 21 haftalık gebelik kaybı yaşadım ve bir hafta önceki Dr kontrolümde küçük bir basit kist var dedi Dr. Adet bitiminde soğan kürüne başladım. Bugün 4.günüm. Soğan kürü yapanlar kaç gün yaptınız ve yaparken korundunuz mu ?
Gamze-06 pimpirikliana Merhabalar başınız sağ olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah. Basit bi kistse adetle birlikte kaybolur. Ben soğan kürü 1 kez yapmıştım 10 gün kullandım tansiyon düşüklüğü yaptı onun yerine kiraz sapına başladım adet düzenliyor. Hamilelik düşündüğünüzde içmeyi bırakın soğan da kiraz sapıda düşük yapmaya sebep olur
pimpirikliana Gamze-06 Teşekkür ederim çok sağolun 🌸Faydasını görmüş müydünüz peki. Bende o zaman 5-6 gün yapıp bırakayım diyorum. Kiraz sapı çayını ilk defa duydum onu da araştırayım 🤗
Gamze-06 pimpirikliana 15 haftada kayıp yaşadığımda 3 ay yasaktı bebek sonrasında tekrar hamile kaldım 24 hafta da sezeryan olmak zorunda kaldım yine kaybım oldu. 1 yıl yasaktı. O süreçte adet düzenlemek için kullandım faydasını gördüm eğer kist içinse kendinizi çok yıpratmayın adetle kaybolabiliyor takip ettirin kadın doğuma adet sonraları. Ben yumurtlama kisti yaşadım çok zordu ağrılıydı 1 ay sonra hamile kaldım şuan kist kayboldumu adetle gittimi bilmiyorum yarın randevum onuda soracağım.
pimpirikliana Gamze-06 Sizinde başınız sağolsun🙏Son kontrole gittiğimde Dr korunmana gerek yok rahim toparlanmış dedi. Dediğiniz gibi kistte adetle atılır atılmasa da bebek için engel değil dedi. Hep aklımda soğan kürü vardı çokta olumlu yorum görünce bi deneyeyim dedim uzun süre devam etmem büyük ihtimal☺️24 haftalık kaybınız yakında mı oldu bir yıl bekleyin mi dedi Dr
Gamze-06 pimpirikliana teşekkür ederim.Ben sezeryan olduğum için 1 yıl bekledim geçen yıl haziran ayında sezeryan oldum. Abdominal serklaj oldum 2 ay sonra doktorum müsade etti hamile kaldım.
Gamze-06 pimpirikliana Amiin inşallah Rabbim sizede inşallah müjdeli haber almayı en kısa zamanda nasip etsin sağlıcakla
mutluuuannemmm pimpirikliana bende henüz gitmedim temmuzun sonunda öğrendim ben ağustosta gittiğimde adetin 3 günüydü hormon baktı iyi dedi doğum kontrol hapı yazdı 3 ay kullan gel dedi
mrcnz mutluuuannemmm pcos tanım vardı gebe kalmak istediğim için kullandım canım 7 gün sabah akşam içtim
mevsimmbhr mutluuuannemmm ben 5 gün içtim herhangi bı rahatsızlığım yok bebek ıcın onermıstı herkes 5 gün her sabah aç karnına içtim o ay hamile kaldım elhamdulıllah
mutluuuannemmm mrcnz inşallah faydasını görmüşsündür ben maalesef daha 1. Buçuk ayda ara verdim doğum kontrol hapı kullanıyorum basit kistim vardı bakalım bitince kontrole gideceğim ama son reglda içicem ben regl sonra içince hiçbişey olmuyor sızı akıntı falan burda herkeste var bişeyler
mrcnz mutluuuannemmm bende regl bitiminde içtim. Geçmiş olsun canım çok fazla faydasını gören var Rabbim şifa etsin şimdiden
mutluuuannemmm mrcnz inşallah peki sende bişey oldumu akıntı ne biliyim ağrı falan ben sanki su içiyorum gibi oluyordu his yoktu 2 ay önce içmiştin ilk kontrolden sonra ondan sonra bakılmadı daha
mrcnz mutluuuannemmm şuan herhangi bir akıntım olmadı ama reglime daha var 13 gün falan regl zamanı mı akıntım olacak hiç bilmiyorum bende valla