mrvilay biryazmeselesi Bana da 39.hafta 7 eylüle verdi. Ama 1 hafta öncesinde nst ye falan gireceğim duruma göre öne çekebiliriz dedi. Ne kadar içerde kalırlarsa o kadar iyi bence😂
zulemaa biryazmeselesi benim doktorumda 39 da vercem dedi 7 eylüle denk geliyo benimki de 🤣 Sat 8 Aralık. Çok geç değil bebeğin gelişimi için içerde ne kadar dursa iyi 😌 benim eşimde asker doğumdan önce gelecek 🤣
aayseunal biryazmeselesi bana da 39. Hafta dedi korkuyorum ya sancım olur açılmam olursa diye çarşamba günü söylicem doktora bakalım oğlum 38 de doğmuştu
adinsmom2 biryazmeselesi 39a verdi bize de devlet hastanesi 2.sezaryen 2 eylüle gün aldık bakalım beklerse 15 günümüz var
biryazmeselesi mrvilay ya benim eşim görevde doğumdan 1-2 gün önce gelecek o tarih bana nedense çok geç geliyor sanki önceden bir şey olacakmış ve doğuracakmışım gibi 😂 bir de postları okuyorum genelde 38+2-38+3 e veriyorlar benim doktor niye böyle anlamadım
mrvilay biryazmeselesi Aynı durumdayız benim eşimde görevde :) 38. Haftada nst ve ultrasona göre az çok bir şeyler belli olur diye düşünüyorum
biryazmeselesi beyzaygun sizin postlarınızı görüyorum endişenizi görüyorum inanın içten dua ediyorum sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah , hepimiz ❤️
biryazmeselesi aayseunal benim de kızım 37+5 te doğmuştu ben de korkuyorum anlamazsam bir şey olursa o tarihe kadar diye
beyzaygun biryazmeselesi Ya öylemi böyle haberim olmadan edilen dualar kadar güzel bişey yok inşallah hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşuruz ❤️❤️
aayseunal biryazmeselesi evet bende çünkü sancı nasıl bir ağrı bilmiyorum açılma olsa anlamam evde tek başıma doğururum diye de korkuyorum 😂
zulemaa biryazmeselesi benimde aynı ya sanki doğacakmışta babası sonradan gelecekmiş gibi suan bile sancım var 😭
biryazmeselesi aayseunal benim bebişin kafası çok aşağıda hatta bugün muayene ederken sezaryen izimin baya aşağısından muayene etti kafasını o tarihe kadar nasıl durur bilmiyorum garip geliyor hakkımızda hayırlısı 🥰