kalimero39 Mom908 Anlamlarını iyi araştırmak lazım. Sonuçta çocuğunuza sirayet edecek. Mesela Atlas ismine dikkat edin.
muhendistenfikirler Mom908 Milan, Kerem isimlerini düşünüyoruz Ama karar vermek çok zor gerçekten 😅 Milan Alp Kerem Alp gibi çift isimler de olabilir ama fazla uzun olsun da istemiyorum
melisasak35 Mom908 benim oğullarımın adı alperen alparslan metehan 🌸 adıyla yaşasın paşa aklınızda ne varsa direk onu koyun sonradan o olsun bu olsun kafa karışıyor
ozlem_syy melisasak35 Maşallah tek başınıza bir beylik kurmuşsunuz 😂isimler çok güzel, adıyla yaşasınlar inşallah ❤️
kalimero39 Nzlelms Yunan mitolojisinde geçiyor. Eğer Yunanlı değilseniz koymayın derler. Anlamı bir değişik çünkü.
Mom908 muhendistenfikirler milan çok tatlıymış gerçekten alp te bu sene çok duyuyorum isme bi karakter katıyor 😍
kalimero39 muhendistenfikirler Ahh Keremler her zaman çok tatlı oluyorlar. Milan ise nazik anlamına geldiği için erkeğe değil de kız için öneriliyor.
muhendistenfikirler kalimero39 eşimle Milan ismini çok beğendik. Eşim özellikle Milan Milan diyip duruyor şimdiden 😄 ben de böyle söyledikçe sevmeye başladım evet unisex bir isim zaten ama çok beğendik 😬