Tugcemiray_ hurremsultann_ Şahsen çok kısa sürdü muayene , içimi hiç rahatlatmadı , herşey yolunda ne biliyim kese suyu vs iyi gelişim güzel veya bi sorun varsa güzelce söyleyebilirdi ama hiç birşeyde söylemiyor
hurremsultann_ Tugcemiray_ herkes 30-40 dk muayene sürüyo diyo acaba size mi öyle denk geldi ? Ben Ali Gökhan hocayı esenler avicennadan da biliyorum ilk kızıma onda muayene olmuştum cinsiyeti neden söylemedi ki acaba
hurremsultann_ Tugcemiray_ başka doktordan randevu alıp tekrar gidin içiniz rahat etsin pakizer hanımı da övüyolar
Tugcemiray_ hurremsultann_ Öyle yaptım , başka doktora randevu aldım , muayenemi yarım bıraktı zaten , çocuk kücük diyip 20 hafta 3 günlüktü 22 haftama başka doktora randevu aldım
beyzagokceeex hurremsultann_ ay ben de iki kere gittim detaylıya. İkisinde de Pakizer hanıma aldım ama ikisinde de o bakmadı ahaha ben özellikle almamıştım ama. Randevu bulmak zaten zor. Talep oluşturdum ilk açılan randevuyu almıştım. Çok yoğun olduğu için hangi doktor denk gelirse genelde o bakıyor 😂
Tugcemiray_ hurremsultann_ 21-22 hafta arası gitmek daha iyi oluyormuş , Bende şimdi 23 haftaların ortasına denk geliyor gidicem Şuan 21+4 Ben detaylıya gittiğimde 20*3 dü
beyzagokceeex ayseglasln hayır vermiyorlar. E nabıza düşüyor ordan bakıyorsun. Herhangi bi sorun olursa söylüyorlar onun dışında herhangi bi şey vermiyolar