Tugcemiray_ Riskli gebelik değilim fakat randevular hep bu şekilde açılıyor , gitsem detaylı ultrason yaparlar mı ? Yaptıran varmı ?
Zehraaklc Tugcemiray_ evet yapılıyor bende bu şekilde randevu aldım ve bugün detaylı ultrasona girdim orda
hurdombenim Tugcemiray_ evet bakılıyor kaç haftalıksiniz bende oraya gidiyorum ikiz olduğu için perinatolaji takipliyim şuan 25 haftalık olduk bir bebek hep arkası dönük o yüzden tekrar cagiriyolar 3 kere detaylı yaptık kalbine fln bakamadiklari için geçen gittiğimde kalbinde delik var dedi bakalım ayın 1 inde tekarar gidicem insalah dönmüştür ve detaylı değerlendirilir öyle bişey yoktur
anonimisss Tugcemiray_ bugün gittim ben randevu aldığımda da detaylı ultrason yapılmaz sadcee riski gebeler yazıyordu yapılıyormuş 20 dk boyunca incelediler çokta ilgililerdi
eeliftrk_ Tugcemiray_ Ali hoca nasıldı acaba bende randevu aldım yarın gideceğimde ultrason kağıdı veriliyormu birde görümcem gelmek çok istiyor görmek için içeri alırlarmı acaba memnun kaldınızmı
Zehraaklc Tugcemiray_ yani doktor saat 3 de anca alabildi beni içeri ve artık yorulmuştu çok hasta bakmaktan herşeye baktıktan sonra bir sıkıntı yok dedi sadece çok da herşeyi tek tek anlatan bir doktor değildi
hurdombenim Tugcemiray_ doktorlar iyi ama bazen kendileri bakmıyor asistan doktor oluyor yanarinda onlar bakıyor bir sorun fln olursa kendisi geçiyor bakıyor ben bu doktora gittiğimde hiç yoktu mesela bayan vardı sadece icerde
hurdombenim zialn ben ilk dogumumu orda yaptım doğumda ve sonrasında serviste bir sıkıntı yaşamadım gayet iyi davranıyorlar tek sıkıntısı yani benim zamanımda öyleydi ama şimdi öyle değilmiş diyolar bilmiyorum ziyaretçi konusu sıkıntılı tek tek aliyolar çocuk fln almiyolar
Tugcemiray_ anonimisss Valla bende aldım ama umarım güzel muayene ederler 🫢 normalde 40 dk vs sürüyor
anonimisss Tugcemiray_ parmaklarının sayısına kadar her şeyi ekranda gösterdiler en son yüzünü renkli olarakta gösterip e nabıza yüklediler yanılmıyorsam 20 dk kadar sürdü benden önce giren 40 dk kadar kaldı riskliymiş sanırım
hurdombenim anonimisss size renkli olarak gösterdilermi gerçekten ben 3 kere detaylıya girdim sırtı dönüktü diye bana ekranı bile cevirmediler görüntü sorduğumda e nabiza yükleniyor ordan bakabilirsin dediler hangi doktora gittiniz ismi neydi acaba çünkü ilk cocuktada oraya gittim hiç gostermediler
anonimisss Tugcemiray_ benim doktorum pakizer Banu hocaydı ama asistanı baktı bütün detaylı ultrasona baktıktan sonra en son yüzünü gösterdi başka bir aletle 4-5 tane yüzünün resmini e nabıza detaylı eklemiş detaylı kontrol ederken de sen görüyorsun hep ekranı çok güzeldi..
Tugcemiray_ anonimisss Ay inşallah banada renkli gösterirler 🫢 merak ediyorum çokca ayın 28 de randevum
Nedbur Tugcemiray_ Zeynep diye bi doktor var umarım ona almamışsındır hiç bir bilgi vermiyor bebeği göstermiyor surat beş karış insanı korkutuyor ben muayene bitene kadar bebeğimde acaba sorun mu var diye düşündüm
Tugcemiray_ Nedbur Ay inşallah 🥲 Bakalım yani düzgün bi şekilde bebeği bi görmedim , görmek istiyorum , ultrasonda vermiyorlar dimi
Nedbur Tugcemiray_ Ben Zeynep denen o kadına aldım bin pişman oldum vermedi hiç bir şey Ali bey veriyor mu bilmiyorum
anonimisss Tugcemiray_ ultrason vermiyorlar ama tüm her şeyini çekip 61 tane görselini eklediler e nabıza